POČELE PROVERE GREJNOG PODRUČJA: Elektrane apeluju na građane da NE PRIJAVLJUJU loše grejanje, već da obrate pažnju na OVE stvari!


IZVOR: Tanjug, Republika - 01.10.2021 | 07:48


Beogradske termoelektrane započele su funkcionalne probe tokom kojih se proverava sistem grejnog područja, a direktor Direkcije za proizvodnju "Beogradskih elektrana" Zoran Spasovski kaže da će probe trajati do 10. oktobra i da ne podrazumevaju zagrevanje poslovnih i stambenih prostora, već da je reč o probi sistema u dinamičkom hladnom režimu.

Foto: Republika

Foto: Ilustracija

- Zamolio bih korisnike da ne pozivaju naš kol-centar i da ne prijavljuju loše grejanje, radijatori će svakako biti hladni, već da obrate pažnju na unutrašnje instalacije, na eventualna curenja i da prijave našem kol centru tu vrstu reklamacija - rekao je Spasovski za RTS.

Poručio je da se kvarovi mogu prijaviti na broj telefona 011 20 93 100 i istakao da ima dovoljan broj ekipa koje će pravovremeno reagovati, izaći na teren i ukloniti svaki eventualni nedostatak.

Spasovski je naglasio i da su "Beogradske elektrane" spremne za grejnu sezonu i da se ne očekuje da će ona početi pre 15. oktobra budući da, prema prognozama, prosečna dnevna temperatura neće padati ispod 12 stepeni, što je preduslov za početak grejanja.