ŽIVEĆE OVAJ NAROD! Ova fotka je srušila Fejsbuk, SVI KOMENTARIŠU


IZVOR: Mondo, Republika - 08.10.2020 | 10:39


U Beogradu je pre tri dana pooštrena kontrola nošenja maski u gradskom prevozu, a za nepoštovanje ove odluke predviđena je kazna od čak 5.000 dinara. Jedan putnik shvatio je nove propise veoma ozbiljno pa je za svaki slučaj odlučio da u autobus uđe pod punom opremom.

Foto: facebook.com/Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva

Sve oči uprte u njega

Čovek je u autobusu sedeo sa zaštitnom maskom M1, gas maskom koja se koristila u JNA i Vojsci Srbije. Namenjena je za zaštitu organa za disanje, očiju i lica od radioloških hemijskih i bioloških otrova. Fotografija iz autobusa objavljena je na Fejsbuk stranici "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva", a komentari, po običaju, nisu izostali:

 
$bp("Brid_02153060", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"238"});

"M1 bajo moj. Ni sarin mu ne može ništa"

"Živeće ovaj narod"

"Realno rešenje.... ne mislite valjda da ona krpica štiti od virusa inače bi po laboratorijama nosili krpice a ne skafandere...", samo su neki od komentara ispod fotografije, ali bilo je i onih koji su se zapitali zašto se gospodin sa maskom odlučio baš na ovaj vid zaštite.

 
$bp("Brid_02153069", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"234"});

"A što svi mislite da je čovek lud ili, kako ga nazivate, budala. Možda je ozbiljno bolestan, a primoran da koristi javni prevoz gde je moguće da se zarazi. Pa pogledajte mu šaku, kao da ima otvorenu ranu".