(FOTO) BEOGRADSKI "PROROK" NAJAVLJUJE DRUGI DOLAZAK HRISTA: Bizaran proglas osvanuo u centru prestonice


IZVOR: Republika - 25.06.2020 | 18:21


U bizarnom oglasu, tačnije proglasu koji je zalepljen na jednoj od bandera na Trgu republike najavljen je drugi dolazak Isusa Hrista.

Foto: Republika

Proglas na Trgu republike

Kako su reporteri Republike mogli da se uvere u centru Beograda, mnogi stanovnici prestonice znatiželjno su čitali oglas u kome se predviđa kraj svetske istorije i znakovi koji na njega upućuju.

- Poslednji događiji svetske istorije i kraj ovozemaljskog poretka i Hristov drugi dolazak u slavi nastupaju u periodu 2021-2022. godine u kome će se Gospod objaviti čovečanstu, pokazati svoj zakon na nebeskom svodu koji će biti pojava vidljiva svim ljudima na planeti zemlji na njihovom maternjem jeziku i pozvati svet da se obrati i obavi duhovnu pripremu za Hristov drugi dolazak - navodi se između ostalog i dodaje:

- Sve prirodne katastrofe na raznim krajevima planete zemlje sa početkom marta 2011. godine i tadašnjim velikim zemljotresom u Japanu predstavljaju sudove Božije i znakove ispunjenja pomenutih događaja koje je on otkrio u ovom vremenu preko svojih izabranih oruđa - zaključuje se u oglasu, tačnije proglasu.

I, šta vi kažete? Kada je kraj istorije - 2021. ili 2022. godine?