(FOTO) Podrška lekarima: Zaorio se aplauz predstavnika gradskih komunalnih preduzeća Slavijom


IZVOR: Tanjug, Republika - 11.04.2020 | 19:31


Sa beogradskog trga Slavija večeras oko 19.30 časova zaorio se aplauz predstavnika gradskih komunalnih preduzeća, koji su tu došli svojim radnim mašinama, u znak podrške lekarima i medicinskim sestrama u borbi protiv koronavirusa.

Foto: Grad Beograd

Podrđka lekarima na Slaviji

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić rekao je da se više od 1.000 radnika beogradskih komunalnih preduzeća nalazi svakodnevno na ulicama, a da su na ovaj način želeli da iskažu svoju podršku zdravstvenim radnicima koji se bore za živote ljudi.

- Iz svih preduzeća došao je po jedan kamion, tu su i Zelenilo, Toplane, Čistoća, Vodovod i kanalizacija, Beograd-put, Parking servis, Komunalna milicija.. i svi zajedno smo želeli da pola sada pre nego što građani Beograda i Srbije, kao i svaki dan, daju podršku lekarima i sestrama, na svega 400 metara od Infektivne klinike gde se vodi najveća borba, to uradimo i mi - rekao je Vesić.

Foto: Grad Beograd

Ovim aplauzom podrške lekarima i sestrama, radnici su pokazali da su i oni naši heroji, i da oni rade bi Beograd funkcionisao, da bi lekari mogli da se bore za živote ljudi.

- Ovo je znak podrške naših zaposlenih onima koji se bore da bi pobedili epidemiju korona virusa - hvala im u ime svih radnika komunalnih preduzeća - rekao je Vesić.