(UZNEMIRUJUĆE!) MASKIRANI MUŠKARAC SILOVAO ŽENU NASRED ULICE: Kamere zabeležile užasne scene nasilja, žrtva donela čudnu odluku (VIDEO)


IZVOR: Republika - 10.05.2024 | 23:26


Jeziva scena dogodila se oko tri časa ujutru dok je napadač pratio žrtvu.

Foto: X/Collin Rugg/Printscreen
(UZNEMIRUJUĆE!) MASKIRANI MUŠKARAC SILOVAO ŽENU NASRED ULICE: Kamere zabeležile užasne scene nasilja, žrtva donela čudnu odluku (VIDEO)

Maskirani muškarac silovao je ženu u Njujorku nasred ulice, a jezive scene zabeležile su nadzorne kamere.

U Njujorku u Sjedinjenim Američkim Državama se u sredu, 1. maja, dogodio slučaj jezivog silovanja nasred ulice, kada je maskirani muškarac (45) sa leđa prišao ženi i odvukao je između dva parkirana automobila kako bi je silovao, piše "New York Post".

Jeziva scena dogodila se oko tri časa ujutru dok je napadač pratio žrtvu.

U jednom trenutku joj prilazi, vadi kaiš i prebacuje ga preko njene glave i počinje da je davi i vuče prema parkiranim vozilima. Žena je ubrzo izgubila svest dok ju je vukao po trotoaru.

Nakon što ju je silovao, ostavio ju je da leži i pobegao.

https://www.republika.rs/tag/pakistan/5195

Istragu je preuzela specijalna jedinica za žrtve sek**alnih napada. Međutim, izvori iz policije tvrde da je žrtva prestala da sarađuje sa vlastima. 

Podsetimo, u odvojenom slučaju koji je danas dospeo u javnost, britanska tinejdžerka (16) silovana je u toaletu jednog bara na Kritu, gde je bila u društvu roditelja.

Prema informacijama portala Protothema, napadač je navodno 28-godišnji migrant poreklom iz Pakistana, za kojim je sada raspisana poternica.

Nesrećni događaj se odigrao u gradiću Malija, nedaleko od Irakliona, u sredu uveče. Tinejdžerka je otišla do toaleta sama, ostavljajući roditelje u baru. Nažalost, nije ni slutila da je napadač prati.

Nakon napada, silovatelj je brzo pobegao sa mesta zločina. Tinejdžerka je hrabro otišla sa roditeljima u policiju i prijavila zločin. Zahvaljujući kamerama za nadzor, policija je uspela da identifikuje napadača. Grčki portal prenosi da je reč o 28-godišnjem imigrantu iz Pakistana, za kojim sada intenzivno traga policija.