"OVO JE I MOJA PROCENA"! Finsko-nemački biznismen PODELIO SNIMAK VUČIĆA: "Slušajte predsednika Srbije..."! (VIDEO)

Autor:

Vesti

16.06.2024

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U istom intervjuu, predsednik Srbije postavio je pitanje o demokratiji, ističući primer zabrane gledanja kineske ili ruske televizije u Nemačkoj, dok je to dozvoljeno u Švajcarskoj.

"OVO JE I MOJA PROCENA"! Finsko-nemački biznismen  PODELIO SNIMAK VUČIĆA: "Slušajte predsednika Srbije..."! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Finsko-nemački tehnološki biznismen Kim Dotkom je citirao predsednika Srbije Aleksandra Vučića u vezi sa situacijom u Ukrajini. Vučić je izneo svoju iskrenu ocenu situacije, upozoravajući da Evropljani moraju da se isključe iz lošeg uticaja američke imperije u padu ili će platiti krajnju cenu.

 

Ova izjava je deo intervjua koji je Vučić dao za švajcarski “Veltvohe”, a njegova upozorenja sugerišu da se svet kreće ka katastrofi ukoliko velike sile ne preduzmu odgovarajuće korake u narednim mesecima.

 

- Ostalo je tri do četiri meseca do Velikog praska. To je i moja procena. Slušajte predsednika Srbije i njegovu iskrenu ocenu situacije u Ukrajini. Evropljani se moraju isključiti iz lošeg uticaja američke imperije u padu ili će platiti krajnju cenu - napisao je on.

U istom intervjuu, predsednik Srbije postavio je pitanje o demokratiji, ističući primer zabrane gledanja kineske ili ruske televizije u Nemačkoj, dok je to dozvoljeno u Švajcarskoj. Vučić je postavio retoričko pitanje o tome ko određuje šta je demokratija, koristeći svoje detinjstvo kao ilustraciju.

On je podelio anegdotu o svojoj nespretnosti u crtanju konja kao dete, ističući da je morao da napiše “konj” pored svog crteža. Ova kritika demokratije i slobode medija postavlja pitanje o stvarnim granicama demokratskih sloboda u savremenom društvu.

- Dobro. Ako je zabranjeno, da li je to zaista demokratija? Ko određuje šta je demokratija? Kada sam bio veoma mali, bio sam veoma loš u crtanju. Bio sam potpuno netalentovan. Jednog dana sam morao da nacrtam konja. Ali uopšte nije ličio na konja. Morao sam da napišem na crtežu: ‘Konj -  naveo je Vučić.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
Ena

16.06.2024 18:06

Moćnim zapadnim silama bi bilo pametno da poslušaju Vučića, predsednika jedne male zemlje, ali velikog vizionara.

Mlakar

16.06.2024 18:09

Ovo je prvi put da se nadam da Vučić neće biti u pravu. Neki svetski sukob bi bio poguban za sve.

Stabilo

16.06.2024 18:10

Ne znam šta nije u redu sa ovim svetom, svi su poludeli, posebno ove najbogatije zemlje. Sve i da se dogodi neki veliki sukob samo da ga mi izbegnemo ako je ikako moguće.

Istina

16.06.2024 18:11

Budimo realni, EU je kolonija SAD.