Melanija zbog Trampa KRŠILA sva pravila Bele kuće, a sad sledi razvod?


IZVOR: Republika - 31.03.2018 | 08:53


Da joj je dosta javnog sramoćenja, kojeg joj je priuštio njen suprug Donald Tramp, Melanija je već nekoliko puta pokazala, kršeći sva pravila koja je postavila Bela kuća.

Foto: Tanjug/AP

Melanija Tramp

O događaju koji se zbio prošlog petka u porodici aktuelnog američkog predsednika, mediji još uvek ne prestaju da pišu. Bes Melanije Tramp više ne može ni da se meri, a netrpeljivost prema suprugu Donaldu Trampu dosegla je najviši mogući nivo.

Iako je bilo zakazano da prva dama i predsednik zajedno, prvo u službenom helikopteru, a potom i službenim avionom Air Force One, otputuju iz Bele kuće ka Floridi i njegovom rizortu u Mar-a-Lagu, Melanija je u poslednjem trenutku promenila plan. Čak i nekoliko minuta, koliko bi trajao let helikopterom, za nju je bilo previše da provede u blizini Trampa, pa je do baze, gde je bio smešten avion, odlučila da dođe automobilom, izbegavajući fotografe da ih usnime zajedno, prenosi tportal.hr.

Foto: Tanjug/AP

Time je Melanija još jednom pokazala da je nezavisna od svog supruga i da sama odlučuje šta će i kako da uradi, bez obzira ko je on i na kojoj poziciji. A ovom njenom odgovoru prethodio je intervju bivše Plejbojeve zečice Karen Mekdugal, koja je za CNN u detalje opisala svoju vezu s američkim predsednikom, samo tri meseca nakon što je Melanija rodila sina Barona.

Ali, njen intervju nije bio jedini, jer je samo tri dana kasnije svoju priču za "60 Minutes" ispričala i porno zvezda Stormi Danijels.

Portparolka 47-godišnje prve dame rekla je da je Melanija "trenutno fokusirana na to da je na prvom mestu majka i da uživa sa sinom u prolećnim praznicima u Mar-a-Lagu, ujedno radeći na budućim projektima".

Za razliku od nje, izvor blizak Melaniji otkrio je da ona trenutno prolazi kroz najgori period svog života, jer javnost pomno prati svaki njen korak i odnos sa suprugom, pa to nije ni najmanje dobro za nju.

- Ona je jako nesrećna zbog svog života i svega što joj se događa. Kada bi mogla, otišla bi od Donalda i bila sa svojim sinom – otkrio je izvor blizak porodici.