TRUDNICA POGINULA NA LICU MESTA! Automobil pokosio pešake, jeziva TRAGEDIJA prerano ugasila još jedan mlad život!


IZVOR: Republika/A.G. - 20.02.2024 | 19:20


Trudnica je poginula nakon što je automobil naleteo na tri pešaka!

Foto: shutterstock
TRUDNICA POGINULA NA LICU MESTA! Automobil pokosio pešake, jeziva TRAGEDIJA prerano ugasila još jedan mlad život!

U užasnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u okrugu Fermana u Severnoj Irskoj, trudnica Valeriu Amorim izgubila je život nakon što ju je udario automobil dok je bila u šestom mesecu trudnoće.

Nesreća se dogodila oko 20 časova u ponedeljak, a 28-godišnjakinja je nažalost proglašena mrtvom na mestu nesreće, prenosi Metro.uk.

Hapšenje u vezi sa incidentom

U vezi sa ovim tragičnim događajem, žena u 30-im godinama je uhapšena i trenutno ostaje u policijskom pritvoru. Ovo je izazvalo dodatnu potresenost u zajednici i šokiralo mnoge ljude, a detalji o motivima i okolnostima ove nesreće još uvek nisu potpuno jasni.

Reakcija lokalnih zvaničnika

Odbornik Socijaldemokratske i Laburističke partije, Adam Ganon, izrazio je duboko saučešće povodom ove tragedije. Njegove reči odražavaju tugu i saosećanje celog regiona, jer je gubitak trudnice i njenog nerođenog deteta izuzetno potresan događaj za svaku zajednicu.

Ova tragična nesreća je podsetnik na važnost bezbednosti u saobraćaju i hitne reakcije društva na smanjenje rizika od ovakvih događaja. Nadamo se da će porodica trudnice i drugi pogođeni ljudi pronaći utehu i podršku u ovim teškim trenucima.

Podsetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila blizu Preševa, stradala su tri migranta, dok je 12 osoba povređeno, uključujući i vozača koji je nakon nesreće uhapšen pod sumnjom na krijumčarenje ljudi. Nesreća se odigrala oko 23 sata, na putu između sela Aliđerce i Reljan, kada je vozilo izletelo sa puta.

U nesreći su tri osobe izgubile život, a 12 je povređeno. Među povređenima je bio i vozač vozila, koji je pored povreda optužen i za krijumčarenje migranata. Četiri povređene osobe primljene su u Zdravstveni centar Vranje; troje s lakim povredama su nakon opservacije otpušteni, dok je vozač, takođe s lakšim povredama, zadržan na hirurgiji.

(Metro.uk)

BONUS VIDEO