"DEDA JOJ JE DODIRIVAO GENITALIJE I PITAO DA LI JOJ SE TO SVIĐA": Uhapšen pedofil (78) koji je zlostavljao sopstvenu unuku od njene DEVETE GODINE


IZVOR: Republika/M. J. - 03.02.2024 | 19:40


On je "od početka 2017. do kraja 2019. godine svoju maloletnu unuku terao da toleriše seksualne radnje", saopštila je policija.

Foto: Shuttestock
"DEDA JOJ JE DODIRIVAO GENITALIJE I PITAO DA LI JOJ SE TO SVIĐA": Uhapšen pedofil (78) koji je zlostavljao sopstvenu unuku od njene DEVETE GODINE

Vlasti istražuju nezamisliv slučaj silovanja maloletnice u atinskom predgrađu Keraciniju, a počinilac je 78-godišnji deda sada 16-godišnje devojčice, koju je navodno silovao od njene devete godine. Prema saopštenju policije, on je "od početka 2017. do kraja 2019. godine svoju maloletnu unuku terao da toleriše seksualne radnje" - kada je on imao između 71 i 73 godina.

Uznemirujući detalji početka zlostavljanja

Sve je počelo kada je devojčica imala samo 9 godina, kada je deda počeo da vrši seksualne radnje nad njom, posebno tokom poseta porodičnoj kući. Prvi put su zajedno sedeli na sofi u dnevnoj sobi i gledali film, a tada je deda počeo da dodiruje njene genitalije, pitajući stalno da li joj se sviđa.

Hapšenje i optužbe

Prema informacijama, devojčica je u jednom trenutku odlučila da sve otkrije svojoj majci, što je rezultiralo hapšenjem 78-godišnjaka. Kako je saopštila policija, osumnjičeni je uhapšen 2. februara i tereti se za ponovljeno silovanje maloletnice, ponovljene seksualne radnje i zlostavljanje maloletnice mlađe od 14 godina. Ovaj 78-godišnjak je optužen da je navedena krivična dela izvršio najmanje od 2017. godine nad maloletnim licem koje nije navršilo 14 godina.

Ovaj uznemirujući slučaj je šokirao javnost, a istražitelji nastoje da utvrde sve okolnosti i pravnu odgovornost počinioca. Sve više se ističe važnost edukacije o zaštiti dece od seksualnog zlostavljanja i potreba za brzom reakcijom društva u otkrivanju i sprečavanju ovakvih strašnih dela.

BONUS VIDEO