UBISTVO ILI PRIRODNA SMRT? Saznajte šta se krije iza smrti zamenice glavnog urednika Putinovog omiljenog lista!


IZVOR: Republika/A.N. - 13.12.2023 | 11:02


Tragična smrt zamenice glavnog urednika

Foto: Društvene mreže
UBISTVO ILI PRIRODNA SMRT? Saznajte šta se krije iza smrti zamenice glavnog urednika Putinovog omiljenog lista!

Ana Careva (35), zamenica glavnog urednika Komsomolske Pravde, pronađena je mrtva u svom domu u Moskvi. Njen otac je bio taj koji ju je pronašao nakon nekoliko dana zabrinutosti zbog njenog odsustva.

Policija je pokrenula istragu o njenom tragičnom odlasku, a prvi izveštaji ne navode naznake nasilne smrti niti tragove provale u njenom stanu.


Sumnje i spekulacije oko uzroka smrti



Izveštaji o Carevinom zdravstvenom stanju ukazuju na neodređenu akutnu respiratornu virusnu infekciju i visoku temperaturu pre njene smrti.

Međutim, postoji sumnja da je uzrok smrti bio "akutno zatajenje srca".

Ova sumnja je dovela do dodatnih spekulacija i pitanja o okolnostima koje su dovele do tragičnog ishoda.

Foto: Društvene mreže

Ana Careva

 

Misteriozne smrti u okruženju



Osim Careve, i njen šef Vladimir Sungorkin (68), glavni urednik i generalni direktor Komsomolske Pravde, preminuo je od navodnog srčanog udara.

Sungorkinova smrt je takođe bila obavijena sumnjom nakon što su lekari pronašli znake gušenja.

Ovo je samo jedan u nizu prevremenih ili misterioznih smrti povezanih sa Putinovim ratom, a Sungorkinova uloga u medijima ga je stavila na meti zapadnih sankcija.


Optužbe i reakcije



Sungorkin je bio optužen za širenje antiukrajinske i antizapadne propagande, što ga je dovelo pod udar zapadnih institucija.

Evropska komisija ga je označila kao jednog od glavnih aktera u manipulaciji informacijama i širenju dezinformacija o Ukrajini.

Komsomolskaja Pravda je takođe bila predmet optužbi za širenje agresivne propagande, a čak je i predsednik Putin istakao ovaj medij kao svoje omiljene novine.

BONUS VIDEO