POSTOJI ZAVERA ĆUTANJA, SVI SE PLAŠE BAJDENOVIH! BIVŠI MAFIJAŠKI BOS O HANTERU: "Da nije sin predsednika, mogao bi da dobije 20 DOŽIVOTNIH ROBIJA, to što je uradio je IZDAJA"!


IZVOR: M.Đ. - 03.12.2023 | 11:52


Bivši šef mafijaške porodice Gambino, poznat kao “Sammy the Bull”, tvrdi da bi Hannter Bajden mogao da dobije 20 doživotnih kazni za svoje navodne zločine da nije sin predsednika.

Foto: Tanjug/AP,Printskrin Instagram officialsammythebull
POSTOJI ZAVERA ĆUTANJA, SVI SE PLAŠE BAJDENOVIH! BIVŠI MAFIJAŠKI BOS O HANTERU: "Da nije sin predsednika, mogao bi da dobije 20 DOŽIVOTNIH ROBIJA, to što je uradio je IZDAJA"!

Salvatore ‘Sammy the Bull’ Gravano, bivši pod-bos mafijaške porodice Gambino, rekao je da su zločini Hantera Bajdena izdaja. Takođe je rekao da federalna vlada i mediji ne govore protiv porodice Bajden jer bi mogli da izgube posao.

Njegovi komentari su usledili pošto je istražitelj banke bio uznemiren “neobičnom” i “nepredvidivom” aktivnošću u finansijskim transakcijama Hantera Bidena sa kineskom kompanijom. Bivši gangster takođe je objasnio kako migranti izazivaju nerede u Njujorku umesto da šire ljubav i poštovanje.

Salvatore ‘Sammy the Bull’ Gravano, osuđeni bivši niži-bos bruklinske frakcije porodice Gambino, rekao je da su zločini Hantera Bajdena "izvan obične krađe, već da su izdaja".

Njegovi komentari su dati pošto je istražitelj banke bio uznemiren "neobičnom" i "nepredvidivom" aktivnošću u finansijskim transakcijama Hantera sa kineskom kompanijom u 2018.

Gangster, o čijem životu su snimljene dve nove Netfliks dokumentarne serije, takođe je rekao da zna mnogo ljudi u medijima i federalnoj vladi koji ne govore protiv porodice Bajden iz straha da će izgubiti posao. Kao veteran, rekao je da mu je žao onih koji su služili u vojsci i vratili se da vide kako vlada navodno radi na ovaj način.

Nakon nekog vremena, mafijaš je prešao sa svoje kritike porodice Biden i počeo da objašnjava kako migranti izazivaju nerede u zemlji, posebno u Njujorku, umesto da šire ljubav i poštovanje.

BONUS VIDEO: