POGLEDAJTE PUTINOVE USNE, ŠTA VIDITE? Najnoviji snimci pokazuju DEFORMITET, nešto očigledno nije kako treba! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 12.04.2023 | 09:56


Do sada se pojavilo nekoliko teorija o tome da je ruski predsednik bolestan.

Foto: Twitter/Gerashchenko_en
POGLEDAJTE PUTINOVE USNE, ŠTA VIDITE? Najnoviji snimci pokazuju DEFORMITET, nešto očigledno nije kako treba! (VIDEO)

Nove teorije o lošem zdravstvenom stanju ruskog predsednika Vladimira Putina pojavile su se na Telegram kanalu General SVR. Kako se navodi, on pati od „jakih glavobolja, zamagljenog vida i utrnulosti jezika“.

Putin je navodno "izgubio deo osećaja u desnoj ruci i nozi" i potrebna mu je hitna medicinska pomoć.

Njemu je navodno ukazana prva pomoć, a konzilijum lekara mu je rekao da mora da miruje nekoliko dana, dodaje se na ovom kanalu.

Putin ih navodno nije poslušao i insistirao je da mu se dostavljaju izveštaji o situaciji na liniji fronta u Ukrajini. Kasnije su se pojavile tvrdnje i da mu se zdravlje poboljšalo i da je lekarima laknulo.

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin

- Predsednikova rodbina je bila zabrinutija od njega - ističe se na Telegramu i dodaje da su članovi Putinove porodice uspaničeni i nervozni.

General SVR je više puta tvrdio da Putin boluje od raka i da lekovi koje uzima utiču na odluke koje donosi.

- Uprkos lošim prognozama lekara, svi u njegovoj porodici su optimisti - takođe se navodi na Telegram kanalu i dodaje da su ljudi u njegovom okruženju zabrinuti za njegovo zdravlje i da niko od njih ne zna šta da radi u slučaju njegove smrti.

Glasine da je Putin bolestan počele su da se šire zato što desnom pesnicom trese stolove na sastancima sa zvaničnicima i što mu se noge povremeno trzaju.

Kremlj, međutim, tvrdi da je je Putin zdrav!

Anton Geraščenko, savetnik ukrajinskog ministra unutrašnjih poslova, objavio je na društvenoj mreži Tviter da mu je neko poslao pomenuti članak Miror i ukazao mu da se na nekim snimcima i fotografijama Putina navodno vidi da su mu usta deformisana. .

- Prosudite sami, šta mislite? - zapitao se Geraščenko i objavio snimak na kome se vide ove navodne deformacije.