KONTRAOFANZIVA ĆE DONETI NEPRIJATELJU VELIKE GUBITKE! Kadirov naredio vojnicima da budu spremni


IZVOR: Republika - 08.04.2023 | 21:35


Pozivam našu vojsku da zaplene što više uzoraka potpuno novog zapadnog oružja kako bismo popunili naše kolekcije, poručio lider Čečenije.

Foto: Tanjug/AP
KONTRAOFANZIVA ĆE DONETI NEPRIJATELJU VELIKE GUBITKE! Kadirov naredio vojnicima da budu spremni

Lider Čečenije Ramzan Kadirov izjavio je će navodna kontraofanziva Oružanih snaga Ukrajine, o kojoj pišu zapadni mediji, ići na ruku Rusiji, a neprijatelju će doneti velike gubitke.

- Kontraofanziva ukrajinskih satanista i NATO plaćenika ići će u našu korist. A kao višnja na torti – trofeji, uzorci strane tehnike, gomile zarobljenika za koje će se, kao i uvek, ispostaviti da su `vojni kuvari ili električari - ironično je poručio Kadirov na Telegramu, prenosi RT Balkan.

 

 

Dodaje da su za uspešnu kontraofanzivu potrebni veliki resursi, a da su gubici napadača neizbežni, napominjući da su položaji ruske vojske "povoljni, utvrđeni".

Kako je Kadirov naveo, "metode i manevri Oružanih snaga Ukrajine su predvidljivi, a odbrambeni položaj ruskih trupa omogućiće im da koriste manje resursa".

- Dakle, ako NATO i ukrajinski nacisti žele da izvrše kontranapad u bilo kom pravcu, pozivam našu vojsku da zaplene što više uzoraka potpuno novog zapadnog oružja kako bismo popunili naše kolekcije - naglasio je.

U Rusiji je danas odlična situacija, zaključio je čečenski lider, a društvo je konsolidovano kao nikada ranije i kao ni u jednoj drugoj zemlji.