OTKRIVENO KO STOJI IZA RAZARANJA KRIMSKOG MOSTA! Ne žele da komentarišu, ali se OGLASILI PESMOM na društvenim mrežama! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 08.10.2022 | 18:19


Zvaničnik ukrajinske vlade, koji nije želeo da otkrije svoj identitet, rekao je danas za "Vašington Post" da iza napada na Kerčki most na Krimu stoje ukrajinska služba bezbednosti SBU.

Foto: Twitter
OTKRIVENO KO STOJI IZA RAZARANJA KRIMSKOG MOSTA! Ne žele da komentarišu, ali se OGLASILI PESMOM na društvenim mrežama! (VIDEO)

Ukrajinska "Pravda" prva je izvestila o navodnoj ulozi ukrajinske vlade u eksploziji i takođe citirala anonimnog zvaničnika koji je rekao da je u eksploziju na mostu umešana SBU.

 

 

Služba bezbednosti Ukrajine (SBU) saopštila je da ne komentariše informacije u medijima o umešanosti u eksploziju na Krimskom mostu, rekao je portparol SBU Artem Dehtjarenko u komentaru ukrajinskoj novinskoj agenciji UNIAN, prenosi RIA Novosti.

- Ne komentarišemo ovo - rekao je Dehtjarenko, komentarišući ulogu SBU ili drugih ukrajinskih specijalnih službi.

UNIAN je ranije izvestio da prema njihovom izvoru u agencijama za sprovođenje zakona Ukrajine, SBU stoji iza eksplozije na mostu.

Istovremeno, na zvaničnim stranicama SBU na društvenim mrežama u subotu je objavljena fotografija razaranja na Krimskom mostu sa izmenjenim stihovima ukrajinskog pesnika Tarasa Ševčenka "Svanu, most lepo plamti, slavuj na Krimu sastaje se sa SBU“.

Bonus video: