Jeziva smrt mlade TRUDNICE! Ostavili je da prirodnim putem rodi MRTVU BEBU, a onda je usledio HOROR! Suprug jauče: "Mogla je biti spasena"!


IZVOR: Republika - 16.08.2022 | 12:21


Justina (34) je hospitalizovana u petom mesecu trudnoće sa uznemirujućim simptomima.

Foto: pixabay.com
Jeziva smrt mlade TRUDNICE! Ostavili je da prirodnim putem rodi MRTVU BEBU, a onda je usledio HOROR! Suprug jauče: "Mogla je biti spasena"!

Ispostavilo se da su njena trudnoća i život bili ugroženi. Lekari su odložili porođaj, a onda je žena umrla od sepse.

Trudna Justina je 18. novembra 2020. otišla u bolnicu u Vodzislavu Šlonskom (Poljska). Osećala se loše - imala je grčeve i bolove u stomaku. Kako Onet opisuje, ginekolog je naveo "preteći pobačaj".

Lekari su otkrili bakterije u njenom telu i odlučili da joj daju antibiotik. Posle dve nedelje otpuštena je iz bolnice. Međutim, brzo se vratila zbog malaksalosti.

Ona je 9. decembra bila na dreniranju plodove vode. Bila je u 5. mesecu trudnoće kada je saznala da je fetus umro. Lekari su odlučili da izazovu prirodan porođaj.

Porođaj se nije desio u kratkom vremenu. Justina je razvila infekciju koja je dovela do njene smrti.

Justinin muž je saznao za smrt u bolnici.

- Odveli su me na intenzivnu. Justina je ležala sa cevčicama u ustima, sa svim tim žicama. Koža joj je bila ljubičasta. Nisam mogao da je dodirnem, poljubim, zagrlim. Nisu mi dali ni vode. Doktor je prišao, potapšao me i rekao: "To je sepsa, izvini. Razgovaraćemo drugi put, imam posla". Posle 15 minuta mi je rečeno da moram da odem -  rekao je Januš, Justinin muž za Onetu. 

Čovek je očajan i ne može da se pomiri sa ponašanjem lekara. On smatra da je Justina mogla biti spasena da je trudnoća ranije prekinuta.

Bonus video: