ZGRAŽAVAJUĆE! Evo kako Zapadna demokratija tuče svoje građane (VIDEO)


IZVOR: Republika - 06.07.2022 | 20:51


Na Tviteru isplivali su video snimci uznemiravajućeg sadržaja koji prikazuju pripadnike holadnske policije kako tuku svoje građane bez imalo milosti.

Foto: Tviter/printscreen
ZGRAŽAVAJUĆE! Evo kako Zapadna demokratija tuče svoje građane (VIDEO)

Događaj koji je uzrokovao lavinu negativnih komentara na društvenoj mreži Tviter, pokazuje na koji način jedna Zapadna demokratija - Holandija, poštuje ljudska prava i čuva svoje građane. 

Na video snimku se jasno vidi da pripadnici policije otvoreno vrše nasilje nad građanima, a jedan policajac je iz sve snage šakom udario čoveka koji je pokušavao da snimi incident. Nekoliko puta je krenuo na njega i u jednom trenutku mu je zadao težak udarac u glavu.

Snimak koji je podeljen na Tviteru, ostavio je pratioce ove društvene mreže u neverici, a oni su ostavili pregršt komentara podrške i negodovanja ovog nečovečnog čina. 

- Dobro u ljudima je nestalo - pisalo je u jednom od komentara.

- Moramo da se držimo zajedno, ovo je otišlo predaleko - piše u još jednom od komentara. 

Opis uz priloženi video je pokazao da su svi negativno pogođeni ovim nečovečnim postupkom holandske policije

Holandija postaje diktatura. Premijer Rutte i Kaag poručuju Holanđanima: "Nećete imati ništa i bićete srećni." Rutte i Kaag su članovi #VEF-a. Agenda VEF-a je: globalistički bogati postaju bogatiji. Siromašni ljudi postaju sve siromašniji - navodi se u opisu uz video snimak.