PUTIN POD ROTACIJAMA STIGAO U KREMLJ! Panika u Moskvi, jurnjava usred noći: ON je odmah reagovao! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 26.06.2022 | 09:56


Društvene mreže preplavljene su snimcima na kojima se vidi kako vozila pod rotacijmo jure ka Kremlju.

Foto: Tanjug/AP;Printscreen
PUTIN POD ROTACIJAMA STIGAO U KREMLJ! Panika u Moskvi, jurnjava usred noći: ON je odmah reagovao! (VIDEO)

U subotu uveče, oko 23 sata, ruski predsednik Vladimir Putin je navodno hitno dojurio u Kremlj, okružen automobilima u pratnji koji su bili pod rotacijama. Prema video snimcima koji su objavljeni na društvenim mrežama, voyila su se kretala velikom brzinom.

U komentarima na društvenim mrežama se nagađalo da je reč o nekom hitnom sastanku ili nečemu veoma bitnom što se dešava u Kremlju.

Međutim, u nedelju ujutru je stigla reakcija Dmitrija Peskova, portparola ruskog predsednika, koji je negirao navode o hitnom noćnom sastanku u Kremlju.

- Ne, nije tačno. Sve je u redu - rekao je Peskov za RIA Novosti odgovarajući na pitanje da li je Putinova noćna poseta Kremlju povezana sa nekim hitnim sastankom.

Prethodno u subotu, gradonačelnik Severodonjecka je zvanično potvrdio da je ovaj grad pao u ruke Rusije i da oni sada u potpunosti imaju kontrolu nad ključnim gradom u Donbas regiji.

Ipak, nakon toga je stigla informacija da Ukrajina premešta svoje snage iz ruševina grada Severodonjecka na više položaje u susednom gradu Lisičansku kako bi stekla taktičku prednost nad Rusijom, rekao je šef ukrajinske vojno-obaveštajne službe Kirilo Budanov.

Inače, zapadni mediji, pozivajući se na izvore iz CIA, pišu da se Putinu sprema pakleni scenariju, po kojem će trojica bliskih saradnika okrenuti leđa ruskom predsedniku.