POLICIJA ZATEKLA HOROR U KUĆI! Majka ubila svoje troje dece, pomogao joj sin: Tokom privođenja pitala za knjigu! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 10.05.2022 | 12:11


Jeziv slučaj

Foto: printscreen
POLICIJA ZATEKLA HOROR U KUĆI! Majka ubila svoje troje dece, pomogao joj sin: Tokom privođenja pitala za knjigu! (VIDEO)

Policija Los Anđelesa pronašla je tokom vikenda troje mrtve dece u jednoj kući u dolini San Fernando i uhapsila njihovu majku i brata tinejdžera.

Policija je u nedelju ujutro izašla na teren posle dojave o nasilju u stambenom objektu u dolini San Fernando.

Foto: printscreen

Kuća u kojoj su ubijena deca

Kada su ušli u kuću, pronašli su troje dece koja nisu pokazivala znakove života. Bolničari koji su ubrzo stigli na mesto događaja proglasili su decu mrtvom.

Policija je saopštila da su dva dečaka i devojčica bili stari od osam do 12 godina, kao i da su priveli njihovu majku Angelu Flores (38), kao i tinejdžera.

Vlasti nisu objavile identitet 16-godišnjaka ni njegov odnos sa porodicom, ali CBS navodi da je u pitanju brat ubijene dece.

- Flores je priznala da je ubila svoju decu - navodi se u saopštenju policije koje je preneo ABC njuz.

Za sada nije poznato na koji su način deca ubijena, a policija je jedino navela da je majka uhapšena zbog povezanosti sa ubistvom troje dece, a tinejdžer zbog ubistva jednog.

Komšije su rekle novinarima da su u subotu uveče čuli žensku osobu kako viče iz kuče, a da se majka, kada su je bolničari u nedelju iznosili iz kuće, opirala i vikala: "Gde mi je Biblija?!

BONUS VIDEO: