POJAVILA SE PUTINOVA LJUBAVNICA! Alina Kabajeva došla na trening gimnastičarki! Svi su primetili NEŠTO NEOBIČNO!


IZVOR: Republika - 22.04.2022 | 17:33


Putinova ljubavnica, Alina Kabajeva, pojavila se na treningu juniorske ritmičke gimnastike u moskovskoj VTB Areni uoči humanitarnog Alina Festivala.

Foto: Profimedia
POJAVILA SE PUTINOVA LJUBAVNICA! Alina Kabajeva došla na trening gimnastičarki! Svi su primetili NEŠTO NEOBIČNO!

Alina Kabajava (38), navodna ljubavnica ruskog predsednika Vladimira Putina, za koju se u poslednje vreme govorilo da je pobegla iz Moskve i da se nalazi na tajnim lokacijama u Švajcarskoj i sibirskom bunkeru, pojavila se u ruskoj prestonici i to sa novim izgledom, piše Mondo.

Osvajačica olimpijskog zlata i "najfleksibilnija Ruskinja" Alina Kabajeva, pojavila se na treningu juniorske ritmičke gimnastike u moskovskoj VTB Areni uoči humanitarnog Alina Festivala, piše Jutarnji list. 

Foto: Profimedia

 

Nakon njenog pojavljivanja, pokrenute su glasine da je bivša gimnastičarka koristila istog estetskog hirurga kao i Putin, za kog se ranije pisalo da je posegnuo za botoksom i filerima.

- Nešto se stvarno promenilo na njenom licu... Legendarna sportistkinja bila je primetno lepša. Kabajeva je jedna od najmisterioznijih i najtajnovitijih žena u našoj zemlji. Gimnastičarka se gotovo nikad ne pojavljuje u javnosti, nema je na društvenim mrežama, a nije moguće niti slučajno je sresti na ulici ili u trgovačkim centrima - piše ruski Cosmopolitan, prenosi Mondo.

Putin je poricao da je imao aferu s osvajačicom zlata nakon što je moskovski Korespondent prvi put objavio detalje o njihovoj navodnoj vezi 2008. godine.

Foto: www.profimedia.rs/AP/Tanjug/AP

 

Nakon objave, novine su ugašene. I Putin i Kabajeva viđeni su kako nose burme na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju 2014., a upravo je ona odabrana za nositeljku baklje na ceremoniji otvaranja, što je ponovno podstaklo nagađanja da je miljenica ruskog predsednika. Alinu danas zovu "ruskom Evom Braun".