SVI ĆETE BITI PRONAĐENI I SNOSITI TEŠKE POSLEDICE: Rusi nanišanile ukrajinske naciste


IZVOR: Republika - 27.02.2022 | 17:15


Ministarstvo odbrane Rusije reklo da se svi ukrajinski nacisti koji su umešani u maltretiranje ruskih vojnika snimaju, kao i vođe kijevskog režima i njihove izvršioce, koji pozivaju na maltretiranje ruske vojske.

Foto: youtube.com/printscreen
SVI ĆETE BITI PRONAĐENI I SNOSITI TEŠKE POSLEDICE: Rusi nanišanile ukrajinske naciste

Nastavićemo da se dostojanstveno odnosimo prema svim vojnicima ukrajinskih oružanih snaga koji su položili oružje. Razumemo da su se zakleli narodu Ukrajine. Svi oni koji su položili oružje i prekinuli otpor biće vraćeni svojim porodicama.

Ali znamo kako se ukrajinski nacisti ponašaju prema malobrojnim zarobljenim ruskim vojnicima. I vidimo da su mučenja ista kao i mučenja od strane nemačkih nacista i njihovih poslušnika-policajaca tokom Velikog otadžbinskog rata

Sva lica, glasovi, brojevi telefona, njihove koordinate, IP adrese, kao i prepiska svih ukrajinskih nacista umešanih u zlostavljanje naših drugova su snimljeni i identifikovani

To se odnosi i na lidere kijevskog režima i njihove izvršioce, koji direktno pozivaju na maltretiranje ruskog vojnog osoblja kršeći konvenciju o postupanju prema ratnim zarobljenicima.

Svi ćete biti pronađeni i neminovno ćete snositi tešku odgovornost.

Stoji u saopštenju ministarstva odbrane Rusije.

(Republika/Sputnjik)

Bonus video: