TRAMP ŠOKIRAO! Pojavio se u javnosti posle nekoliko nedelja i ostavio ljude bez reči, svi se pitaju: SPREMA SE ZA MEČ SA PUTINOM?!


IZVOR: Republika - 23.11.2021 | 15:21


Bivši američki predsednik Donald Tramp pojavio se u javnosti na Floridi gde je ugostio taekvondo stručnujake.

Foto: Tanjug/AP
TRAMP ŠOKIRAO! Pojavio se u javnosti posle nekoliko nedelja i ostavio ljude bez reči, svi se pitaju: SPREMA SE ZA MEČ SA PUTINOM?!

Bivši američki predsednik Donald Tramp ponovo je uspeo da šokira svetsku javnost stajlingom u kom se pojavio nakon što je ovog vikenda dobio počasni crni pojas u taekvondu, čime je dostigao najviši stepen u toj borilačkoj veštini, uprkos činjenici da nikada nije napravio nijedan pokret u vezi sa tim sportom

Budući da je tu priliku iskoristio da obuče i specijalnu uniformu za taekvondo, Tramp, koji je miljama daleko od atlete, još jednom uspeo da nasmeje svet.

 

- Predsednik Kukivona, Li Dong sup, je 19. novembra na Floridi dodelio počasni sertifikat bivšem predsedniku Sjedinjenih Američkih Država Donaldu Trampu. Bivši predsednik je izjavio: "Čast mi je da dobijem sertifikat, mislim da je taekvondo veličanstvena borilačka veština za samoobranu. Voleo bih da vidim demonstraciju Kukivon taekvondo tima" - stoji na Fejsbuk stranici organizacije Kukivon uz fotografije s ceremonije.

 

Organizacija je dodala da ceremonija "nije povezana s drugim političkim pitanjima", ogeađujući se od republiknca kao od bivšeg lidera Amerike.

 

 

Inače, Tramp sada ima isti rang u taekvondou kao i ruski predsednik Vladimir Putin, koji ga je dobio 2013. godine. Šef Kremlja, međutim, takođe nije trenirao taekvondo u vreme dodele, ali je majstor džudoa, pa nije bilo potrebno mnogo da se na društvenim mrežama pojave komentari poput onih "da se Tramp spremio da izađa na crtu moćnom Rusu".