POLICIJA JE DOŠLA ZBOG RANJENOG MUŠKARCA, A U KUĆI JE OTKRILA TELA ŽENE I TROJE DECE! Ležali su u lokvama krvi, UHAPŠEN DEČKO MONSTRUM: Žrtva je bila TRUDNA!


IZVOR: Republika - 22.09.2021 | 12:23


Demijan Bendal (31) uhapšen je nakon što je, kako se veruje, na spavanju ubio svoju devojku Teri Haris, njeno dvoje maloletne dece i njihovu drugaricu, a zatim se ranio zbog čega je policija prevashodno i došla na mesto zločina koji je šokirao mirno mesto u Engleskoj.

Foto: Facebook

Bendal je ubio Teri, njeno dvoje dece i njihovu drugaricu Koni   

Stravičan zločin, kakav dugo nije viđen, potresao je Britaniju nakon što je policija u porodičnoj kući u mirnom mestu Šandon Kres u engleskoj grofoviji Derbiširu pronašla u lokvama krvi tela Teri Haris (35) i njeno dvoje dece, Lejsi Benet (11) i Džona Pola Beneta (13), kao i njihove drugarice Koni Gent (11), koja je ostala na noćenju. 

Zbog zločina je gotovo momentalno uhapšen Terin dečko Demijan Bendal (31), osumnjičen za brutalni krvavi pir, čiji motiv još nije poznat. Kako navode britanski mediji, pripadnici bezbednosnih snaga zapravo su se na mestu zločina i pojavili zbog Bendala, za kog je prijavljeno da je ranjen, ali onda su u kući zatekli užas kakav nisu ni sanjali. Bendal je, takođe, pronađen ranjen, ali je utvrđeno da je sam sebi naneo povrede koje nisu opasne po život. 

Jedna od najpotresnijih činjenica u vezi sa masakrom, osim te da je brutalno ubijeno troje mališana, jeste da je nesrećna Teri bila u drugom stanju. U pitanju je sam početak trudnoće, a veruje se da je otac trebalo da postane upravo osumnjičeni ubica Bendal. On je svoje žrtve, navode britanski mediji, ubio na spavanju. 

 

 

- Ne znamo kako ćemo da prebolimo ovu tugu. Ne znamo zašto se ovo dogodilo. Nijedno dete na svetu to nije zaslužilo. Čula sam da je Teri bila trudna, ali zaista ne znam... bol je prejaka - rekla je, gušeći se u suzama, Dajan Benet, baka brutalno ubijene dece i majka njihovog oca Džejsona Beneta. 

Nesrećni čovek je neposredno nakon što je čuo tragične vesti stigao iz Devona i slomio se od tuge ispred kuće u kojoj su nađena tela njegovog sina Džona i ćerke Lejsi.   

- Srce mi je slomljeno na milion delova. Uništen sam - rekao je kratko Benet, neprestano dozivajući Boga i postavljajući pitanje zbog čega se to dogodilo njegovoj deci. 

Foto: Facebook

Benet je izgubio najvrednije u životu, sina Džona i ćerku Lejsi 

Nesrećni Benet je na društvenim mrežama podelio snimak svoje dece pri čemu je sina Džona Pola nazvao "mali ja".

- Srce i dušo moja! Donosio si mi osmeh svakog dana. Voleo bih da sam bio tamo da te spasim i zaustavim bol koji si pretrpeo. Voleo bih da sam mogao da te zagrlim i kažem ti da će sve biti ok. Ali sada ja trpim najveću patnju koja može da zadesi jednog roditelja - napisao je Benet uz snimak sina kako se igra na igralištu, a zatim podelio i video-zapis ćerke kako se bezbrižno šeta kroz šumu. 

- Zenice oka moga! Svrha mog života je bila da gledam kako postaješ prelepa, mlada dama. Trebalo je da pred nama bude još mnogo, mnogo godina tokom kojih bih gledao kako moj cvet raste. Srešćemo se opet jednog dana. Samo moja deca mogu da mi izleče ovo srce pokidano na komade - istakao je još nesrećni tugom slomljeni otac.     

 

 

Od svog nedužno stradalog deteta oprostio se i Čarli Gent, čija je ćerka Koni kobnog dana bila kod drugarice da prespava. Ni u najgorim snovima nesrećni čovek nije mogao da pretpostavi da bi tako nešto moglo da znači kraj života za njegovo dete   

On je na društvenim mrežama podelio seriju snimaka na kojima se vidi kako se tokom srećnih dana igra sa svojom voljenom ćerkom. 

- Koga da krivim za ovo - pitao je on novinare kroz suze. 

Inače, komšije Harisove su posvedočile kako je ona bila ljubazna, mlada žena koja je u njihovom kraju živela od pet do šest meseci. Niko, kako je navedeno, nije primetio ništa sumnjivo, čak ni noć uoči zločina, osim prve komšinice koja je otkrila kako je čula raspravu u kući, ali da je ona veoma kratko trajala. 

Policija je pozvala sve oni koji bi mogli da imaju bilo kakvu informaciju o četvorostrukom ubistvu da joj se jave.