OVO JE MONSTRUM IZ RUSIJE KOJI JE UBIO OSMORO STUDENATA, IMA SAMO 18 GODINA! Policija uhvatila napadača koji je sejao smrt na univerzitetu, TELA SU SVUDA! (FOTO, VIDEO)


IZVOR: Republika - 20.09.2021 | 08:06


Monstrum iz Rusije, koji je jutros izveo krvavi pohod na univerzitet u Permu, ubio je osmoro ljudi, dok je najmanje šestoro ranio, nakon čega je uhapšen.

Foto: Printskrin: Telegram, Twitter

Napadač snimljen pre i tokom krvavog pohoda 

Ruski mediji preneli su da je napadača, koji je jutros uleteo u krug Univerziteta Perm u istoimenom gradu na Uralu i iz vatrenog oružja upucao najmanje 11 ljudi, pri čemu je usmrtio njih osmoro, a šestoro ranio, policija savladala u ekstremno brzoj akciji nakon što je ranjen. 

Reč je o osamnaestogodišnjem mladiću, kako navode mediji Timuru Bekmansurovu, za kog kažu da je "dejstvovao sam", bez pomoći.

Nakon krvavog pohoda on se zaključao u jednoj od prostorija fakulteta, a pre toga je snimljen kako opušteno, pod punom ratnom opremom, šeta ka zgradi Univerziteta, dok se u pozadini čuje vriska mladića i devojaka. Zapis je napravljen iz unutrašnjosti te visokoškolske ustanove, odakle se moglo videti da je ubica najmanje jednu osobu usmrtio i na travnjaku. 

Na društvenim medijima su se pojavile fotografije ubice, koji je lice sakrio fantomkom, a na kojima se hvali opasnim automatskim oružjem i pokazuje srednji prst.     

Foto: Telegram/printscreen

Potresne scene iz dvorišta Univerziteta, tela su svuda 

Takođe, društvene medije su preplavili snimci nesrećnih studenata koji su u trenutku napada počeli da iskaču kroz prozore kako bi se spasli, ne mareći što je u pitanju visina i od nekoliko metara. 

 

 Univerzitet Perm je jedan od najstarijih univerziteta na Uralu.