OBJAVA KOJA JE ŠOKIRALA SVET! Sari je rođena sestra bila najbolji prijatelj, a onda je jednog dana samo prestala da joj se javlja!


IZVOR: Republika - 31.08.2021 | 10:45


Korisnica TikToka podelila svoju životnu priču i šokirala ljude!

Foto: printskrin

Tiktokerka Sara se oseća izdanom

Naime, ova korisnica po imenu Sara objavila je da se njena rođena sestra udala za njenog bivšeg muža i tako joj postala krvni neprijatelj.

- Seća li se neko kada je u 2020. jedna sestra sestra, koja vam je celog života bila najbolji prijatelj, odlučila da se veri sa vašim bivšim mužem? - upitala je Sara u videu koji je objavljen na TikToku, a koji je zatim, zbog prijava, obrisan.

Nazivajući svoju sestru "đubretom" ona je napomenula da je nekada sa njom bila veoma bliska, da joj je čak bila kuma na venčanu sa muškarcem za koga se kasnije sama udala.

Inače, ona je napomenula da je sa bivšim mužem bila pet godina u braku i da se njna sestra tokom tog perioda užasavala svog zeta. 

Sara ističe da je ona ostavila svog muža koji je inače 20 godina stariji od nje i da je za ovu vezu saznala sasvim slučajno.

- Nakon razvoda jedno vreme nisu mi se javljali ni jedno ni drugo, a nakon malo "istraživanja" na društvenim mrežama, shvatila sam da su njih dvoje u vezi. Onda sam iz razotrila i pred celom familijom - istakla je Sara i rekla da su tada roditelji stali na njenu stranu, ali da je njena mama sada ubeđuje da prihvati situaciju što njoj ne pada na pamet.