SILOVANA DOK JE LEŽALA ONESVEŠĆENA NA ULICI! Užas na moru, svedoci u šoku zvali policiju, zatekli JEZIV PRIZOR!


IZVOR: Republika - 09.08.2021 | 11:33


Stravičan zločin dogodio se naočigled na desetine turista koji su se provodili na obližnjem šetalištu uz plažu španskog letovališta Majorke, a uhapšeni monstrum je Nemac (40).

Foto: Tanjug/AP

Ilustracija/Užas na letovanju na Majorci  

Turistkinja (50) iz Britanije silovana je dok je ležala onesvešćena na ulicama popularnog španskog letovališta Majorke, a prema poslednjim informacijama, zbog tog brutalnog napada je uhapšen Nemac u 40-im godinama.

Žena je napadnuta u noći između petka i subote oko tri sata ujutru i to u području gradske četvrti Les Meraveljes, južno od glavnog grada Palme. Nesrećnu ženu su u jednom trenutku spasli prolaznici koji su jedva uspeli da monstruma odvoje od nje, a zatim su pozvali policiju.  

- Muškarac uhvaćen zbog sumnje za seksualni napad odveden je u policijsku stanicu na ispitivanje - preneo je Diario de Mallorca i istakao kako je žena je u međuvremenu prevezena u obližnju bolnicu.

Kako se navodi, napad se dogodio na ulici u blizini plaže koja je prepuna kafića i restorana.

- Muškarac je Britanku napao pred desetinama svedoka nasred ulice - piše Ultima Hora.

Istražitelji veruju da su se osumnjičeni i žrtva poznavali od ranije, kao i da su se kobnog dana sreli u baru. Istraga je u toku, a optužnica još nije podignuta.