MLADOŽENJA UMRO PRED OLTAROM DOK JE MLADA IŠLA KA NJEMU! Svi u šoku, iza sebe je ostavio 11 dece, a sve je počelo kad je video KRV IZ PUPKA!


IZVOR: Republika - 03.07.2021 | 08:23


Pol Vin (57) iz Škotske nije dočekao da kaže sudbonosno da svojoj dugogodišnoj partnerki Alison, već je preminuo naočigled svih zvanica i svoje 11 dece.

Foto: Tanjug/AP

Ilustracija

Britanac Pol Vin (57) iz Severnog Ajršira u Škotskoj umro je pred oltarom dok je njegova dugogodišnja partnerka i majka njegovih petoro dece, Alison (38), hodala ka njemu i svešteniku kako bi konačno jedno drugom posle 21 godine zajedničkog života rekli sudbonosno da. 

Nesrećni čovek, međutim, nije dočekao taj srećan trenutak, već se mrtav srušio pred zvanicama, ali i pred svojom decom, koja su sa zaprepašćenjem pokušavala da shvate šta se dogodilo. Ceremoniji su, inače, prisustvovala i deca iz njegovog prvog braka, njih šestoro.

- Bio je predivan otac - rekla je od bola skrhana Alison. 

Njenom partneru su lekari samo osam dana pre venčanja konstatovali rak pankreasa i to nakon što se na pregled javio posle dugotrajnih bolova u stomaku, naglog gubitka težine i tek kada je primetio da mu iz pupka curi krv.   

 

 

Neposredno nakon pregleda, svima je bilo jasno da Pol neće dugo izdržati, ali on i Alison su ipak odlučili da rizikuju i da se jedno drugom obećaju na večnu vernost, želeći da provedu jedan srećan dan sa svojom kompletnom porodicom

- Lekari su mu davali šest nedelja, najviše dva meseca života - preneo je Miror, navodeći da je par zato sve organizovao u rekordnom roku, ali da Pol ipak nije uspeo da nadvlada tešku bolest. 

- Rak je prešao na jetru i na pluća i jednostavno je stanje bilo preteško - naveo je poznati list pozivajući se na informacije iz porodice.    

- Da sam znala da u stvari nemamo ni ovih 10 dana, organizovala bih sve početkom nedelje. On zapravo nije dobio nikakvu terapiju. Nije bilo svrhe. Znali smo da najgore dolazi - ispričala je Alison kroz suze.

 

Najteže joj je, kako kaže, pala činjenica da je malo zakasnila da izađe pred oltar jer je njena prijateljica odugovlačila s donošenjem cveća. Čvrsto je uverena da bi svom partneru uspela da kaže "da" da je samo nekoliko minuta ranije krenula ka njemu. 

 

- Gledala sam u njega dok sam išla ka oltaru i sve je izgledalo normalno. Možda mi se učinilo da je bio u pozi kao da mu je neprijatno. Kasnije su mi rekli da su ga bukvalno doneli uz stepenice jer nije imao snage sam da se popne. Čak se u jednom trenutku i gušio i pokušavao da dođe do daha. Davao je sve od sebe, želeo da ispunimo ovaj naš zajednički san - ispričala je očajna žena i dodala kako je Polu majka preminula 2020. 

- Sada je barem ponovo sa njom - rekla je ona kroz suze.