(VIDEO) MINISTAR SAOBRAĆAJA JURIO AUTOPUTEM, PA POGINUO! Zemlja u šoku, telo jedva izvučeno iz SMRSKANOG vozila


IZVOR: Republika - 24.04.2021 | 09:36


Argentinski ministar saobraćaja Mario Meloni stradao je na autoputu na oko 110 kilometara od prestonice Buenos Ajresa, vraćajući se kući u rodni Junin po jakom plusku.

Foto: printscreen/youtube.com

Mario Meloni umro je na licu mesta 

Argentinski ministar saobraćaja Mario Meloni stradao je u petak kasno uveče u stravičnom udesu koji se dogodio na autoputu na oko 110 kilometara zapadno od glavnog grada te zemlje, Buenos Ajresa, a prema navodima medija, telo stradalog jedva je izvučeno iz smrskanog vozila. 

Nesreća se dogodila kad je Meloni vozio sam za vreme oluje u smeru Junina, svog rodnog grada. U jednom trenutku izgubio je kontrolu nad vozilom i isprevrtao se, usled čega je njegov automobil toliko smrskan da je telo jedva izvučeno van.  

Iako još nema zvaničnog izveštaja o nesreći, spekuliše se da je kolovoz bio klizav, a da je Meloni vozio regularnom brzinom za autoput, što je ipak, navodi se, prebrzo za vremenske uslove u trenutku udesa.

- S njegovom smrću, Argentina gubi neumornog i pažljivog političara - poručio je predsednik Argetine Alberto Fernandez. 

Inače, Meloni je pre smrti učestvovao sa Fernandezom na događaju u gradu Rozario, nakopn čega se zaputio u Junin gde mu živi porodica i gde je bio gradonačelnik u periodu od 2003. do 2015. dok nije postao ministar saobraćaja.