GOSPODE BOŽE: Sipala majci OTROV u čaj, da bi nasledila njenu KUĆU!


IZVOR: Republika - 03.02.2021 | 18:51


Indijka Latila Davi (42) iz Darbange ubila je majku Prinu (64) nakon što ju je otrovala dok je pila čaj.

Foto: pixabay.com

Foto Ilustracija

Latila je godinama muku mučila sa zdravstvenim stanjem budući da nije mogla da zatrudni. Njeno finansijsko stanje se rapidno pogoršalo i počelo je da joj “gori pod nogama”.

Jedini spas videla je u nasleđivanju majčine kuće (mada je Prina uvek govorila da njoj ništa neće ostaviti), ali to bi jedino moglo da se dogodi ako bi žena preminula. Kako ionako nije bila s njom u dobrim odnosima, pošto je majka stalno dominirala njenim životom sa svojim zahtevima, Latila je smislila da je otruje, prenosi Bihar 24.

Verovala je da niko neće otkriti šta je učinila i pokušala je da proda priču da je majka umrla prirodnom smrću, odnosno posle infarkta.

Priča je krenula naopako čim se familija okupila, kao i kad je došla policija. Neki članovi familije tražili su autopsiju znajući da ćerka nije volela majku i bili su u pravu.

 

 
$bp("Brid_12378222", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"237"});

 

Rezultati autopsije stigli su odmah posle sahrane, na kojoj je Latila dobila dve najgore moguće vesti.

Prvo je policija saopštila da je majka ubijena i Latila je kao prva i jedina osumnjičena privedena u stanicu u Darbingi.

Druga, po nju još gora vest, Prina je zaista ostavila testament i u njemu je, verovali ili ne, pisalo da SVE ostavlja ćerki.

Latilu je ova informacija dotukla, pošto je familija odmah tražila da se u svetlu tragičnih događaja poništi testament, što će narednih dana i biti učinjeno, te ćerka, ne samo što će ostati bez ičega, već će naredni period života provesti u zatvoru, piše "Objektiv".