Sramna presuda za majku iz pakla! Bogatom pedofilu pokušala da proda ćerkinu nevinost


IZVOR: blic.rs, Republika - 09.12.2018 | 23:44


Ruskinja Irina Gladkik (35), koja je pažnju svetskih medija privukla pre nekoliko meseci nakon što je objavljeno da je pokušala da proda devičnastvo svoje 13-godišnje ćerke bogatom pedofilu, osuđena je na četiri i po godine zatvora.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Foto: Ilustracija

Gladkikova je uhapšena u zasedi policije nakon što je iz rodnog Čeljabinska otputovala u Moskvu sa prijateljicama i ćerkom kako bi ugovorila seks svog deteta sa bogatašem za milion i po rubalja, odnosno nešto više od 19.000 evra.

Pre nego što se zaputila u Moskvu, mami iz pakla drugarice su pomagale da nađe kupca, a ona sama nabavila je sertifikat od doktora da devojčica nikada nije imala seksualne odnose i napravila, kako je navedeno na sudu, seksualizovane fotografije maloletnice. Sve ovo, Gladikova priznala je u šokantnom snimku koje je objavilo rusko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

- Došle smo u Moskvu da upoznamo bogataša kako bi dobili finansijsku pomoć za davanje seksualnih usluga od strane moje ćerke – rekla je majka, a njena 25-godišnja prijateljica Alina Kukanova rekla je da je cilj putovanja bio "prodati prava na prvu noć" sa devojčicom.

Gladkikova i Kukanova uhapšene su u restoranu-splavu u Moskvi, kada je Irina, ne znajući da pregovara sa policijskim službenikom koji se pretvarao da je kupac sklapala dogovor o prodaji ćerkinog devičanstva.

Čim je uzela novac, i majka i njena prijateljica su uhapšene, a devojčica prvo je prevezena u moskovsku bolnicu, zatim predata baki na čuvanje, koja je sada i njen zakonski staratelj.