NOVINAR PRETIO PREDSEDNIKU OPŠTINE TIVAT! Zahtevao da ga zaposli kao obezbeđenje ili će izvršiti UBISTVA po gradu!


IZVOR: Republika - 17.11.2023 | 19:32


Novinar D. Đ. (47) iz Tivta uhapšen je zbog sumnje da je preko mobilne aplikacije pretio predsedniku opštine, Željku Komnenoviću.

Foto: RINA
NOVINAR PRETIO PREDSEDNIKU OPŠTINE TIVAT! Zahtevao da ga zaposli kao obezbeđenje ili će izvršiti UBISTVA po gradu!

 Kako je potvrđeno za agenciju Rina, D. Đ. je u svojim pretećim porukama naveo da će, ukoliko ga Komnenović ne zaposli kao radnika obezbeđenja, izvršiti ubistva u Tivtu.


Policija u Tivtu je uhapsila D. Đ. nakon što je predsednik opštine prijavio preteće poruke koje je primio od ovog muškarca. Uhapšeni novinar će biti predat Osnovnom državnom tužilaštvu, a protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo prinuda.

Ovo nije prvi put da je D. Đ. u centru pažnje javnosti. Prema nezvaničnim informacijama, on je ranije bio u sukobu sa predsednikom opštine zbog neslaganja oko radnih odnosa. Takođe, poznato je da je D. Đ. već duže vreme tražio posao u obezbeđenju, ali nije uspeo da pronađe zaposlenje.

U međuvremenu, javnost je zgrožena ovim događajem i osuđuje pretnje koje je D. Đ. uputio predsedniku opštine. Ovo je još jedan primer nasilja koje se sve češće dešava u našem društvu, a koje treba oštro osuditi i sankcionisati.

BONUS VIDEO