UHAPSILI STE POGREŠNOG MILA! Andrija Mandić o privođenju Božoviča: AKCIJA JE NAMERNO IZVEDENA!


IZVOR: Republika - 13.04.2023 | 11:29


Andrija Mandić, jedan od lidera Demokratskog fronta rekao je da hapšenje Mila Božovića nije slučajno, te da je sve namerno organizovano.

Foto: Tanjug/printscreen
UHAPSILI STE POGREŠNOG MILA! Andrija Mandić o privođenju Božoviča: AKCIJA JE NAMERNO IZVEDENA!

Kako je ocenio lider DF, Andrija Mandić, nadležni su, očigledno, uhapsili pogrešnog Mila.

- Akcija nije slučajna i ona je namerno baš jutros organizovana. Žalosna situacija je da se Božović pokušava proglasiti najvećim kriminalcem u Crnoj Gori, dok njegov imenjak uživa u Dubaiju, koji slovi za šefa svih kriminalnih grupa, nadređen i Zoranu Lazoviću, ali tamo se ne udara - rekao je Mandić.

Podsetimo, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, Božović je uhapšen u svojoj porodičnoj kući u centru Budve, a iz Božovićevog kabineta su neveli da nije reč o hapšenju, već o pozivu Tužilaštva na saslušanje.

Ko je Milo Božović?

Milo Božović je predsednik Opštine Budva, a na funkciji menadžera te Opštine bio je u periodu od 10. januara 2017. do 13. oktobra 2020. godine.Na parlamentarnim izborima u avgustru 30. avgusta 2020. godine, izabran je za poslanika u Skupštini Crne Gore.

Foto: youtube.com/Nova srpska demokratija

Milo Božović

Kao poslanik, bio je član Odbora za međunarodne odnose i iseljenike, član Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje i zamenik člana Stalne delegacije pri Interparlamentarnoj uniji.

Prethodno, od 2005. do 2020. godine, biran je za odbornika u Skupštini Opštine Budva.

BONUS VIDEO: