OBJAVLJENE POTRESNE UMRLICE! Porodice žrtava sa Cetinja se oprostili od najvoljenijih!


IZVOR: Republika - 13.08.2022 | 14:13


Porodice žrtava masakra na Cetinju objavile su umrlice svojih najbližih na sajtu pogrebnog preduzeća.

Foto: printscreen
OBJAVLJENE POTRESNE UMRLICE! Porodice žrtava sa Cetinja se oprostili od najvoljenijih!

Masakr na Cetinju koji je počinio Vuk Borilović i u kome je stradalo 11 osoba centralna je tema u Crnoj Gori i tamošnjim medijima, ali i na celom Balkanu.

Porodica ubijenog Milana Mitrovića objavila je čitulju na sajtu pogrebnog preduzeća na Cetinju.

- Tužnim srcem javljamo da je tragično izgubio život naš voljeni Milan Draganov Mitrović. Saučešće primamo u gradskoj kapeli na Cetinju, dana 13.08. od 14 do 17 časova i dana 14.08. od 12 do 16 časova, kada će se obaviti sahrana, na Novom groblju na Cetinju navodi se u tekstu čitulje dok u potpisu stoji:

- Ožalošćena porodica: supruga SABINA, ćerka ĐINA, brat RATKO, snaha SNEŽANA, sinovac ALEKSANDAR, sinovična ANA, tetke MARIJA i MARTA sa porodicama i ostala mnogobrojna rodbina MITROVIĆ - navodi se.

I porodica Martinović objavila je potresnu čitulju.

- Tužnim srcem obavještavamo kumove, prijatelje, rođake, komšije, da su dana 12. 08. 2022. godine tragično nastradali naši anđeli Nataša, Mašan i Marko Martinović. Saučešće se prima dana 13. 08. od 12 do 16 časova i dana 14. 08. od 12 do 15 časova u crkvi u Bajicama. Sahrana će se obaviti na groblju u Bajicama u 15 časova - stoji u tekstu.

U potpisu se navode dve ožalošćene porodice.

OŽALOŠĆENA PORODICA MARTINOVIĆ: suprug i otac Miloš, đed Pero, strine i babe Ćana, Stanka i Danka, đeveri i stričevi Dragan - Bari, Novak, Bato i Vlado, zaove, tetke i strine Marija, Nataš, Nina, Maja, Nina, đeveričići, đeverične, zaovičići, zaovične, braća i sestre od stričeva i tetaka i ostala rodbina

OŽALOŠĆENA PORODICA PEJOVIĆ: otac i đed Borivoje - Bato, majka i baba Vesna, brat i ujak Nebojša, stric i đed Vojo, strina i baba Sandra, ujak Dragoslav - Gaga, tetka i baba Vjera, braća i sestre od strica, ujaka, tetke i ostala rodbina.