DOKLE SMO DOŠLI!? Kozmetički SALON nagrađuje ljude koji tajno slikaju nesavršene zadnjice žena! Uzeli na zub i poznatu VODITELJKU!


IZVOR: Republika - 28.06.2022 | 09:57


Kozmetički salon iz Zagreba raspisao je skandaloznu nagradnu igru u kojoj pozivaju pratioce da na plaži tajno fotografišu zadnjice žena za koje smatraju da su im potrebni njihovi tretmani.

Foto: pixabay.com
DOKLE SMO DOŠLI!? Kozmetički SALON nagrađuje ljude koji tajno slikaju nesavršene zadnjice žena! Uzeli na zub i poznatu VODITELJKU!

Kozmetički salon iz Zagreba koji nudi usluge vakumskih tretmana koji bi trebalo da pomognju u oblikavanju stomaka i zadnjice izazvao je buru negativnih komentara i zgražavanje mnogih.

Naime, pozvali su svoje pratioce da na plaži tajno fotografišu i pošalju im slike zadnjica žena za koje smatraju da bi trebalo da idu kod njih na tretmane.

Nedugo nakon sporne objave na društvenim mrežama digla se prava bura, a brojni su nagradnu igru prozvali seksističkom i neukusnom.

- Ne dajte da vas iko uveri da vam je dupe važnije od onog što nosite u glavi - poručila je voditeljka Nina Slišković Goleš nakon čega je kozmetički salon i nju ''uzeo pod zub''.

 

 

- Hvala što ste nas osvestili jer mi smo mislili, kako vi to lepo i profinjeno kažete, "da je dupe puno bitnije od glave". Iako priznajem ne bi vam škodio neki tretman kod nas - napisala je vlasnica salona podelivši na njihov profil fotografiju voditeljke.

Foto: Printskrin/Instagram/Beautylab_official

Objava kozmetičkog salona

 

- Malo je tužno da i nakon intervencija niza osoba njoj promiče šta je problematično u ovoj priči - poručila je Slišković Goleš. - To je besramni "body shaming" i sve je već prijavljeno policiji i ombudsmanki za ravnopravnost polova.

- U ovu borbu s vetrenjačama, nakon što sam videla spornu nagradnu igru na profilu jednog beauty salona u kojoj pozivaju pratioce na posramljivanje drugih žena, odnosno potajno fotkanje njihovih neisklesanih ili nevakuumiranih zadnjica na plaži i objavljivanje istih na Instagramu, se nisam upustila zbog viška vremena i manjka zanimacije, već zbog odgovornosti koju svako od nas ima. Dotičnom salonu i dalje promiče šta je problematično u ovoj priči, a problema je celi niz, od posramljivanja, seksizma, preko voajerizma, neukusa, pa do kršenja niza zakona. Na početku i na kraju svake ovakve priče i kampanje su mlade devojke i momci, pa i žene i muškarci, koji u ovome svemu odrastaju, rastu, razvijaju se i koji kroz sve ovo percipiraju i sebe i svet - napisala je Slišković Goleš na svom Instagramu.

Bonus video: