PAŠĆE KRV NA CETINJU! Komite poziraju sa pištoljima i poručuju: "VIDIMO SE SJUTRA!" (FOTO)


IZVOR: Republika - 04.09.2021 | 10:13


Preteća fotografija takozvanih komita koji poziraju sa pištoljima u rukama i poručuju "Mi smo spremni za sjutra", a koja se širi društvenim mrežama, najnoviji je poziv na nerede i haos koji se sprema za sutrašnje ustoličenje mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija na Cetinju.

Foto: youtube.com/IN4Sporta/printscreen

Komite naoružane poslale preteću poruku

Naime, na društvenim mrežama se deli fotografija „komitkinje“ N. Karadžić, kako prenosi portal In4s.net, koja sa "dvojicom kolega“, pozira sa pištoljima u rukama.

Ova mlada „komitkinja“ je, kako navodi portal, pre par meseci nasmejala javnost, kada je učestvovala na barikadama u mestu Bogetiće, i poručila da „mora da brani sve crnogorsko“.

 

 

"Mi apsolutno ne kršimo nikakve epidemiološke mere, s obzirom da smo svi ispoštovali ono, a to je da smo bili dostojanstveni, ugledni ove Crne Gore napaćene države i trpeli smo bunt i revolt onih koji su klicali, raznosili mošti i klečali po ulicama“, kazala je Karadžić tada.

Foto: IN4Sportal/printscreen

Komite naoružane poslale preteću poruku

Portal IN4S, j epozvao policiju i tužilaštvo da u najhitnijem roku reaguju na ovaj vid ponašanja, koji poziva na nasilje i uznemirenje javnosti.

Podsetimo, već nekoliko dana postoje najave nereda na Cetinju povodom ustoličenja mitropolita, ali uprkos njima na jučerašnjos sednici Veća za nacionalnu bezbednost ovaj protestni skup nije zabranjen.