KO JE NOĆAS UHAPŠENA TAMARA ZVICER, SUPRUGA VOĐE "KAVAČKOG KLANA"!? Spasla mužu život, ali ga i varala sa telohraniteljem!


IZVOR: Republika - 11.02.2021 | 09:45


Noćas je Jahorini uhapšena Tamara Zvicer, supruga vođe kavačkog klana Radoja Zvicera.

Foto: printskrin

Tamara Zvicer

Tamara je široj javnosti postala poznata kada je  u poslednjem momentu spasila je život svom mužu tokom vatrenog obračuna, koji se dogodio u Ukrajni.  

Na video snimku vidi se ženska ruka kako puca iz pištolja na napadače koji su pokušali da ubiju njenog supruga.

Snimak atentata na Zvicera možete pogledati ovde.

Foto: printskrin

Inače, Tamara Zvicer je crnogorskoj policiji poznata odavno. Za pokušaj njenog ubistva 2016. godine osumnjičen je Jovan Vukotić, visokorangirani pripadnik "kavačkog klana". Vukotić je kasnije policiji dostavio video snimke i putne isprave, koje su mu poslužile kao alibi da tog 23. maja nije bio u Kotoru već u Sloveniji.

To nije bio jedini susret Zvicerove sa pripadnicima policije. Ona je 2019. godine pokrenula parnični postupak protiv kotorske policije u kojem je tražila da joj se vrate tehnički uređaji koji nisu bili predmet krivičnog postupka, a koji su oduzeti prilikom pretresa kuće Radoja Zvicera. Još tada, policija je njenog supruga označila kao vođu "kavačkog" klana.

 

 
$bp("Brid_13036821", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"237"});

Ranije, tokom 2018. godine, Tamara se dovodila u ljubavnu vezu sa šefom obezbeđenja njenog supruga Aleksandra Đurišića. Prema tadašnjem pisanju medija, navodno postoje audio snimci koji dokazuju da supruga vođe "kavačkog klana" ima aferu sa Đurišićem.