Zanimljivosti

KRUŽE PRIČE O LOŠEM ODNOSU KEJT I PRINCA: "Ona loše podnosi hemoterapiju, Vilijam neće ostati dugo s njom"

Borba sa rakom nije nimalo laka.

03.05.2024 15:36

KRUŽE PRIČE O LOŠEM ODNOSU KEJT I PRINCA: "Ona loše podnosi hemoterapiju, Vilijam neće ostati dugo s njom"
Profimedia

U martu je svet potresla vest da je princeza od Velsa, Kejt Midlton (42), suočena sa rakom. Ovo iznenađujuće otkriće dovelo je do špekulacija i zabrinutosti među javnošću, dok su mnogi pokušavali da razumeju njen boravak van javnosti u prethodnim mesecima.

Na snimku koji je objavljen, princeza je hrabro otkrila da je podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji, što je izazvalo talas podrške i želja za njenim brzim oporavkom.

Dok se Kejt bori sa ovim izazovom, njen suprug, princ Vilijam, stoji uz nju kao kamen temeljac podrške.

Profimedia

Princ je sve preuzeo na sebe

Vilijam, koji je takođe suočen sa teškom situacijom jer se brine o kraljevskim dužnostima dok se njegov otac, kralj Čarls, bori sa istom dijagnozom, ističe se kao stub snage za svoju porodicu.

Iako su neki na društvenim mrežama izrazili sumnju u opstanak njihovog braka, astrolozi ističu da je njihova kompatibilnost neosporna, pružajući nadu u svetlu budućnost za ovaj kraljevski par. 

"I Čarls se leči pa ga viđamo", "Očigledno je, ona užasno podnosi hemoterapiju", "Vilijam neće moći još dugo da izdrži", "Princ je sve morao sve da preuzme na sebe", komentariše se po mrežama. 

Izvori iz palate nisu dali zvanične izjave o trenutnoj situaciji, ali reči princa Vilijama koje je nedavno izrekao - da svi dobro napreduju - daju dodatni vetar u leđa nadi i ohrabrenju da će princeza Kejt prevazići ovo teško iskušenje.

- Svi su dobro, hvala. Da, dobro nam ide“, odgovorio je Vilijam.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)