"LAŽ I PREVARA": Đukanović negira da duguje novac državi, Abazovića nazvao "ŠIBICAROM"!


IZVOR: Tanjug, Republika - 05.01.2021 | 12:58


Predsednik Crne Gore Milo Ðukanović demantovao je danas navode potpredsednika vlade Dritana Abazovića da državi duguje 12,4 miliona evra na ime poreza, i poručio da je to "najobičnija laž i prevara", ali i, kako je naveo, "zastiđe i za vladu i za Crnu Goru".

Foto: Tanjug

Milo Đukanović

- Objava Dritana Abazovića da sam poreski dužnik najobičnija je laž i prevara. Kao građanin Crne Gore Milo Ðukanović, ne dugujem ni jedan cent po osnovu poreza, ni po bilo kom drugom osnovu - napisao je Ðukanović na svom Tviter nalogu.

Abazović je ranije danas na svom Tviter nalogu objavio da predsednik Ðukanonvić dok, kako je naveo, priča o navodnom poštovanju Ustava i zakona, državi duguje 12,4 miliona evra na ime poreza.

- Tačno je, i javnost o tome sve zna, da sam godinama akcionar u kompaniji ''Global Montenegro'', koja kao pravno lice, a ne ja lično, očitom greškom administracije firme, duguje ukupno 1.900 evra doprinosa, a ne kako manipulatorski tvrdi (Abazović): 12,4 miliona evra - naveo je Ðukanović, koji je istovremeo Abazovića nazvao "šibicarom".

Foto: youtube.com/Printskrin

Dritan Abazović

Dodao je da je Abazović, koji je trenutno i potpredsednik vlade "slagao za preko 6.000 puta".

- I nije to najgore u svemu, jer se to dokazuje i brzo i lako. Gore od toga je što misli da smo svi šibicari kao i on, pa je valjda moja priča o identitetu i ugroženosti Crne Gore od velikosrpskog nacionalizma kojem on služi ustvari zbog izmišljenog poreskog duga. Zastiđe i za vladu i za Crnu Goru - naveo je Ðukanović.

Abazović je ranije danas kazao da dok priča o navodnom poštovanju Ustava i zakona, Ðukanović duguje 12,4 miliona eura poreza državi.