MI VAMA OBORILI REŽIM, VI NAMA FEJSBUK STRANICU: Napad hakera na člana koalicije "ZA BUDUĆNOST CRNE GORE", lider partije se oglasio!


IZVOR: Republika - 10.09.2020 | 14:37


Prava Crna Gora saopštila je da je oborena Fejsbuk stranica te partije sa 130.000 pratilaca, ocenivši da je više nego očigledno da je reč o "osveti odlazećeg režima koji ne može da se pomiri sa fijaskom trodecenijske diktature".

Foto: youtube.com/Marko Milačić

Marko Milačić

Izjavu Marka Milačića, lidera Prave Crne Gore, tim povodom objavljujemo u celini:

- Obaveštavamo Vas da je upravo oborena fejsbuk stranica Prave Crne Gore Marka Milačića sa 130.000 pratilaca, ujedno i ubedljivo najveća politička fejsbuk stranica u Crnoj Gori, veoma praćena i u regionu.

Više je nego očito da je reč o osveti odlazećeg režima koji ne može da se pomiri sa fijaskom trodecenijske diktature. Po istraživanju Digitalnog forenzičkog centra, fejsbuk stranica Marko Milačić — Prava Crna Gora je u prethodnom periodu bila ubedljivo najpraćenija politička stranica u Crnoj Gori.

Najviše interakcija po objavi u junu (4,3 hiljade), ujedno i politička stranica sa najviše lajkova (70,1 hiljada). U julu je takođe stranica Marko Milačić — Prava Crna Gora zadržala trend političke stranice sa najviše interakcija po objavi (3,4 hiljade).

 
$bp("Brid_99748257", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"237"});
Tim IT stručnjaka Prave Crne Gore radi na identifikaciji počinilaca, te što bržem rešenju novonastale situacije.

Ništa nam ne možete, bićemo samo jači! Naša snaga nije na društvenim mrežama, već u narodu i istini, a društvene mreže su samo odraz toga.

Mi svo vama oborili režim, a vi nama fejsbuk stranicu. Ko je bolje prošao? - stoji u tekstu Marka Milačića.