Milov perfidan plan: Planira da iskoristi koronavirus kako bi zabranio litije


IZVOR: Srpskoujedinjenje, Republika - 11.03.2020 | 13:04


Crnogorski režim, tokom naredna tri dana, planira da proglasi vanredno stanje na teritoriji čitave države, saznaje portal Srpsko ujedinjenje. Cilj je, svakako, zabrana litija u organizaciji Srpske pravoslavne crkve, koje su ozbiljno ugrozile opstanak vlasti na čelu sa Milom Đukanovićem.

Foto: Tanjug/AP

Milo Đukanović

Formalan povod biće prvi registrovani slučaj koronavirusa u Crnoj Gori, saznaje prenose mediji iz više nego dobro obaviještenih izvora u Demokratskoj partiji socijalista. U Đukanovićevom kabinetu kalkulišu da će, od osoba koje su pod merama nadzora ili u kućnoj izolaciji, zbog sumnje na koronavirus, najmanje troje od njih, i zvanično biti pozitivno na ovaj virus.

Pod lupom je posebno muškarac koji, prema svim simptomima, ima virus u završnoj fazi inkubacije, iako naši sagovornici iz Instituta za javno zdravlje tvrde da, povodom toga, još uvijek imaju dileme.

U pitanju je muškarac koji je, prema saznanjima potvrđenim portalu Srpsko ujedinjenje, virus ''pokupio'' nedavno na stadionu Kamp nou, na fudbalskoj utakmici. On je bio u publici na prvenstvenoj utakmici Barselona – Real Sosijedad.

Upravo zato je Duško Marković, na perfidan način, danas najavio moguću zabranu javnih okupljanja, odnosno obračun sa litijama.