NOVAK SE VRATIO STAROJ LJUBAVI! Evo gde se Đoković NALAZI dok TRAJE masters u Majamiju! (FOTO)


IZVOR: Republika - 24.03.2024 | 14:13


Najbolji svetski teniser puni baterije za početak sezone na šljaci.

Foto: star sport
NOVAK SE VRATIO STAROJ LJUBAVI! Evo gde se Đoković NALAZI dok TRAJE masters u Majamiju! (FOTO)

Nedavno je Novak Đoković završio svoju turneju po Sjedinjenim Američkim Državama, neslavnim učešćem na mastersu u Indijan Velsu.

Posle eliminacije u trećem kolu od Italijana Luke Nardija, prvi reket ATP liste preskočio je turnir u Majamiju i sada se nalazi u Srbiji, tačnije na Kopaoniku, gde prikuplja energiju za nastavak sezone.

Prethodno je Nole, podsetimo, završio bez trofeja nastup i na Australijan openu, kada ga je u četvrtfinalu zaustavio kasniji pobednik, još jedan Italijan, Janik Siner.

Foto: Printscreen/Instagram/skijalijstasrbije

Katarina Kovačević, Nole i Nataša Čeperković

Ovaj poraz je iznenadio mnoge, a kritike su se naročito odnosile na to što se Novak previše posvetio van teniskim aktivnostima. Često je putovao, fotografisao se sa poznatim ličnostima poput Stefana Karija i Lebrona Džejmsa, razgovarao sa Keti Peri, pa čak i išao na skijanje.

Sada se Đoković ponovo odlučio za planinu, kao mesto priprema za nastavak sezone. Na društvenim mrežama osvanula je slika srpskog asa i dve prelepe devojke Katarine Kovačević i Nataše Čeperković, gde se naš as pohvalio da se sprema na snegu za drugi deo sezone.

Novakova odluka da se priprema na Kopaoniku izazvala je potvrdila da srpski as i dalje gaji veliku strast ka svojoj "prvoj sportskoj ljubavi" skijanju, a mnogi se nadaju da će mu boravak na srpskoj planini doneti potrebnu energiju i fokus za predstojeće izazove.

Podsetimo, najbolji teniser sveta najavio je povratak na teren u aprilu, na mastersu u Monte Karlu, koji je osvajao dva puta u karijeri.

BONUS VIDEO