NIJE MALA CIFRA! Evo koliko Ivanišević ZARAĐUJE od svakog Novakovog TURNIRA!


IZVOR: Republika/D.O. - 28.02.2024 | 21:05


Proslavljeni hrvatski as sa uspehom predvodi najboljeg tenisera sveta.

Foto: Tanjug/AP
NIJE MALA CIFRA! Evo koliko Ivanišević ZARAĐUJE od svakog Novakovog TURNIRA!

Legendarni bivši hrvatski teniser Goran Ivanišević već više od četiri godine predvodi stručni štab najboljeg u istoriji Novaka Đokovića, a njihova saradnja je donela izuzetan uspeh u svetu "belog sporta".

Njih dvojica su zajedno osvojili impresivnih 10 Grend slem titula, što pokazuje njihovu zajedničku snagu i veštinu, kada je Nole na terenu.

Tako Ivanišević mesečno zaradi do 40,000 evra, ali ta svota zna da bude i znatno veća kada "kapne" nekakav bonus. Prema pisanju hrvatskih medija, Goran zaradi 10 posto prihoda od svakog Grend slema, koji Đoković osvoji.

Foto: Starsport

Goran Ivanišević

Njihova saradnja nije samo trajna, već i izuzetno plodonosna, kako se vidi po njihovim značajnim pobedama na međunarodnoj teniskoj sceni. Mogućnost ovog tandema da konstantno nadmašuje svoje protivnike i osvaja prestižne titule bez dileme je učvrstila njihov status kao moćnu silu u ovom sportu.

Đokovićeva izuzetna igra nije se ogledala samo u pobedama na terenu, već i u značajnim finansijskim dobitcima. Prošle godine, srpski teniser je zaradio impresivnu sumu od skoro 16 miliona evra na turnirima, što potvrđuje njegov izuzetan talenat i široku popularnost na teniskoj pozornici.

Dok Ivanišević i Đoković nastavljaju saradnju i teže daljem uspehu, njihova partnerstvo ostaje u fokusu pažnje u teniskom svetu. Njihovi zajednički uspesi i težnja ka izvrsnosti služe kao inspiracija budućim igračima i svedoče o trajnom nasleđu koje stvaraju u ovom sportu.

BONUS VIDEO