ŠOKANTNO: Novak Đoković otkrio kada će završiti karijeru!


IZVOR: Republika/ O.J. - 22.02.2024 | 22:13


Zagonetan odgovor Noleta.

Foto: www.profimedia.rs
ŠOKANTNO: Novak Đoković otkrio kada će završiti karijeru!

Novak Đoković na naslovnoj strani Sport Ilustrejteda

Jedan od najvećih svetskih sportista, Novak Đoković, nedavno je završio na naslovnoj strani čuvenog časopisa Sport Ilustrejtid. U ekskluzivnom intervjuu za ovaj magazin, Đoković je otkrio neke zanimljive detalje iz svoje karijere, ali i svoje planove za budućnost.

 

Planovi za penziju


Jedno od pitanja koje je Novak dobio u intervjuu odnosilo se na njegove planove za penzionisanje i završetak karijere. Đoković je istakao da nije vremenski ograničio svoju karijeru i da će nastaviti da igra dok god se oseća dobro i konkurentno.

Možda će trenutak postati bliži kada prestanem da osvajam Grend slemove i kada ne budem u stanju da budem među glavnim kandidatima za velike titule. Kada mladi momci počnu da me šutiraju, onda ću verovatno početi da razmišljam i da se pitam da li da nastavim. Ali, za sada je sve u redu - poručio je Đoković.

Nerviranje u svlačionici sa Nadalom
Jedan od najzanimljivijih momenata iz intervjua je Đokovićeva priča o tome kako ga je Rafael Nadal nervirao u svlačionici na Rolan Garosu pred finale 2012. godine. 

 

- Stojim tamo i to me nervira (prim. aut. muzika na slušalicama). Ali, dobio sam prvu lekciju da meč počinje i pre nego što se udari prva lopta - opisao je Novak, koji je kasnije dodao i određene detalje.

Bitno je ko dobije više sapuna i šampiona pod tušem, ko dobije bolji peškir i slične stvari. To me je motivisalo da sam radim stvari i da pokažem da sam spreman. Da sam spreman za bitku, za rat - rekao je Nole.

BONUS VIDEO: