OZBILJAN UDARAC ZA ŠAMPIONA! Seksi novinarka ISPROZIVALA Sinera! I to u UŽIVO programu! (VIDEO)


IZVOR: Republika/D.O. - 02.02.2024 | 10:41


Janik joj neće zaboraviti ove reči.

Foto: www.profimedia.rs
OZBILJAN UDARAC ZA ŠAMPIONA! Seksi novinarka ISPROZIVALA Sinera! I to u UŽIVO programu! (VIDEO)

Od davnina je poznato da Italijanima festival "Sanremo" predstavlja nacionalnu tradiciju, pa je odluka novog šampiona Australijan opena Janika Sinera da se ne pojavi na njemu izazvala revolt određenog dela javnosti!

U toj grupi nalazi se i čuvena Ana Falči, italijanska glumica i model, koja je isprozivala osvajača prvog Grend slema u sezoni tokom emitovanja programa uživo.

Po mnogima, jedna od najseksipilnijih navijačica u Seriji A, pošto se zbog Lacija često skidala i gola, prosto ne može da "svari" da je Siner nonšalantno odbio mogućnost da se pojavi na Sanremu.

- Nije izvršio operaciju saosećanja. Odustao je da ga dočeka italijanska publika, jer je Italijan. I šteta, jer nije izvršio operaciju saosećanja što je rezultiralo sa malo empatije i hladnoće upravo iz mesta odakle on dolazi - rekla je Ana Falči, prilikom gostovanja na TV RAI.

Trenutno četvrti teniser ATP liste je, s druge strane, naglasio da planira da gleda šou od kuće i da se fokusira na takmičenja koja ga očekuju, ali Ana napominje da će šampion Melburna propustiti veliki broj turnira. Ironično ili ne, to samo ona zna.

- On mora da trenira? O moj Bože. Sledeća obaveza je tek 8. maja, kada se igra masters u Rimu - pecnula je Ana zemljaka Janika i tako napomenula da neće igrati američku turneju, kao i Monte Karlo, Barselonu i Madrid, što je po svoj prilici u domenu teorije.

Foto: Instagram.com/Printscreen/annafalchi22

Ana Falči

Podsetimo, Siner je u polufinalu Australijan opena eliminisao rekordera Novaka Đokovića rezultatom 3:1 (6:1, 6:2, 6:7, 6:3), da bi potom u borbi za trofej preokretom protiv Rusa Danila Medvedeva 3:2 (3:6, 3:6, 6:4, 6:4, 6:3) stigao do prvog Grend slem trofeja u karijeri. 

BONUS VIDEO