GOAT ĐOKOVIĆ DOBIO PODRŠKU NAJVEĆEG SVIH VREMENA! Brejdi: "Gledao sam Novaka"...


IZVOR: Republika/D.O. - 01.02.2024 | 13:22


Najbolji igrač u istoriji američkog fudbala pričao o srpskom teniseru.

Foto: Printscreen/Twitter
GOAT ĐOKOVIĆ DOBIO PODRŠKU NAJVEĆEG SVIH VREMENA! Brejdi: "Gledao sam Novaka"...

Čuveni kvoterbek i najbolji američki fudbaler svih vremena Tom Brejdi bio je u Novakovom boksu tokom finala Rolan Garosa prošle godine, kada je Srbin pobedio Norvežanina Kaspera Ruda, dok se od ranije zna da su njih dvojica dobri prijatelji.

Sada je legendarni GOAT u jednom intervjuu istakao koliko se divi uspesima srpskog tenisera, pogotovo kada dođe do preokreta iz gotovo nemoguće situacije.

Novak Đoković glavna je tema danima u svim svetskim medijima, tačnije njegov poraz u polufinalu Australijan opena od Janika Sinera, dok se Tom uključio u program čuvene "Fox" televizije, na kojoj radi kao stručni konsultant.

Legenda NFL je govorila o timovima u američkom fudbalu, pa je povukao paralelu između njih i Novaka Đokovića.

- Gledao sam Novaka Đokovića kako je izgubio toliko prvih setova, i on je jednostavno na kraju pronalazio rešenje. Ne morate da dominirate 6:0, 6:0, 6:0, nekad možete da gubite na početku. I protivnici imaju plan takođe, ali kako meč odmiče, vidite kakav je plan i prilagodite svoj plan za kontranapad - rekao je Brejdi.

Nole je, podsetimo, posle eliminacije u polufinalu Australijan opena, najavio da neće igrati u Dubaiju, kao ni do kraja tekućeg meseca, pa ga na terenu možemo očekivati tek na martovskom Mastersu u Indijan Velsu.

BONUS VIDEO