NOVAKA TERAJU DA IGRA PO NAJGOREM SUNCU! Australijanci ga na SVE načine sabotiraju, ali ovo je LOŠA vest i ZA SVE SRBE!


IZVOR: Republika/ O.J. - 22.01.2024 | 07:34


Neverovatno koliko ga sputavaju.

Foto: Tanjug/AP
NOVAKA TERAJU DA IGRA PO NAJGOREM SUNCU! Australijanci ga na SVE načine sabotiraju, ali ovo je LOŠA vest i ZA SVE SRBE!

Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Australijan opena pobedom nad Adrijanom Manarinom iz Francuske rezultatom 3:0 (6:0, 6:0, 6:3), a saznao je i ko mu je naredni protivnik u Melburnu.

Tejlor Fric će na megdan najboljem teniseru u istoriji, nakon što je Amerikanac savladao Stefanosa Cicipasa rezultatom 3:1 ( 7:6, 5:7, 6:3, 6:3).

Organizatori su sada i objavili vreme početka susreta koje je krajnje neshvatljivo. Nakon što je Nole protiv Manarina po prvi put posle dve godine igrao meč na Australijan openu u dnevnom terminu po lokalnom vremenu, a cela Srbija morala u pola noći da ustane da ga gleda, očekivalo se da je tu kraj.

Međutim, objavljeno je da Đokovićev meč protiv Frica počinje oko 14:30 u Melburnu, što je kod nas oko 4:30, ali, to nije sve! Nole će morati da igra po najjačem suncu od početka Australijan opena jer se čak očekuje temperatura od 29-30 stepeni Celzijusa.

Na sve načine pokušavaju da ga sabotiraju, ali nemamo sumnje da će se sa svima izboriti, a mi ćemo pokušati da mu polubudni pružimo podršku u narednoj noći.

Novak je do sada protiv Frica igrao osam mečeva, a ima savršen skor od svih osam pobeda, uz samo dva izgubljena seta!

Poslednji meč odigran između Novaka Đokovića i Tejlora Frica dogodio se US openu 2023. godine, takođe u četvrtfianlu turnira, a Nole je rutinski slavio rezultatom 3:0 (6:1, 6:4, 6:4).

Kasnije je Novak podigao pehar u Njujorku, a nadamo se da će isti ishod biti i u Melburnu.

BONUS VIDEO: