ĐOKOVIĆ NASTAVLJA POHOD KA ODBRANI PEHARA! Evo gde možete gledati Novakov meč protiv Argentica!


IZVOR: Republika/D.O. - 19.01.2024 | 07:00


Najbolji svetski teniser izlazi na teren od devet časova po srednjeevropskom vremenu.

Foto: Tanjug/AP
ĐOKOVIĆ NASTAVLJA POHOD KA ODBRANI PEHARA! Evo gde možete gledati Novakov meč protiv Argentica!

Novak Đoković nastavlja pohod ka odbrani prvog Grend slema u sezoni i rekordnom 11. peharu na Australijan openu.

Najuspešniji teniser u istoriji "belog sporta" izlazi danas na teren, a rival će mu biti Tomas Martin Ečeveri iz Argentine.

Imao je priliku Nole dva puta da igra protiv "gaučosa" u karijeri i oba puta ga je dobijao. Na Mastersima u Parizu u Rimu, pa je i u današnjem duelu srpski as apsolutni favorit protiv 32. igrača na ATP listi.

Podsetimo, Đoković je u prethodnom kolu upisao pobedu protiv Alekseja Popirina iz Australije rezultatom 3:1, dok je pre toga slavio protiv Dina Prižmića iz Hrvatske istim skorom.

Foto: Tanjug/AP

Tomas Martin Ečeveri

Nasuprot Srbinu, Tomas Martin Ečeveri je skinuo skalp dvojici "zvučnijih" imena, jer je u drugoj rundi izbacio Novakovu redovnu mušteriju Gaela Monfilsa iz Francuske s 3:0 (6:4, 6:4, 6:4), dok je na početku takmičenja u Melburnu eliminisao višestrukog Grend slem šampiona i dvostrukog uzastopnog osvajača zlatne medalje na Olimpijskim igrama, Endija Mareja iz Velike Britanije.

Duel između Novak Đokovića i Tomasa Martina Ečeverija je na programu od devet časova (09.00), dok je direktan TV prenos omogućen putem Eurosport 1 kanala, kao i u lajv blogu portala Republika.rs.

BONUS VIDEO