DA LI ĆE ĐOKOVIĆ IGRATI ZA SRBIJU: Sve zavisi od dogovora, ali njegova nije poslednja


IZVOR: Republika - 23.11.2023 | 11:30


Selektor Viktor Troicki mora do 15 časova da odluči koga će poslati na teren.

Foto: Tanjug
DA LI ĆE ĐOKOVIĆ IGRATI ZA SRBIJU: Sve zavisi od dogovora, ali njegova nije poslednja

Teniska reprezentacija Srbije kreće po "salataru"! Izabranici Viktora Troickog od 16 časova udaraju na Veliku Britaniju u četvrtfinalu Dejvis kupa, a prva velika odluka koja čeka selektora je koga će postati na teren i protiv koga. Naime, Troicki ima na raspolaganju više opcija, a najveća nedoumica je da li će Novak Đoković na teren u Malagi.

Foto: Starsport

 

Nole će izgledno želeti da donese Srbiji "siguran bod" od dva potrebna da se prođe u polufinale, ali se sigurno razmišlja i o tome ko će krenuti po drugi, odnosno koji teniseri će čini ti dubl. Zato je pitanje da li će i kada će Đoković igrati. Osim njega, za Srbiju su na spisku Laslo Đere, Dušan Lajović, Miomir Kecmanović i Hamad Međedović, dok će za Britaniju igrati Kameron Nori, Džek Drejper, Lijam Brodi, Nil Skapski i Džo Salisburi.

Gledajući imena, jasno je da bi Srbija možda i bez Novaka nogla da pobedi Veliku Britaniju, s tim da će logično da on udari na njihovog najboljeg tenisera u ovom trenutku Norija. Konačnu odluku Troicki, verovatno u dogovoru sa Đokovićem i ostalim teniserima, mora da donese do 15 časova, odnosno sat vremena do početka meča prema rasporedu.

BONUS VIDEO