POGLEDAJTE TRENUTAK KAD JE ALKARAZ POLUDEO ZBOG NOLETA! Bacio reket posle ovog poena (VIDEO)


IZVOR: Republika - 18.11.2023 | 23:29


Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, još jednom je pokazao zašto je trenutno neprikosnoveni vladar belog sporta.

Foto: Printscreen/Twitter/Tennis TV
POGLEDAJTE TRENUTAK KAD JE ALKARAZ POLUDEO ZBOG NOLETA! Bacio reket posle ovog poena (VIDEO)

 U polufinalu Završnog mastersa u Torinu, srpski teniser je odigrao gotovo savršen meč protiv mladog španskog tenisera, Karlosa Alkaraza, i ubedljivo ga porazio rezultatom 2:0 u setovima.

Iako je u grupnoj fazi turnira imao nešto slabije partije, Đoković je u polufinalu pokazao svoju pravu snagu i dominirao na terenu. Sa samo pet osvojenih gemova, Alkaraz nije imao šanse protiv raspoloženog Đokovića koji je svojim igrama oduševio prisutne u Torinu.

Ipak, drugi set je doneo nešto drugačiju sliku na terenu. Iako je Đoković imao prednost od 6:0 u prvom setu, u drugoj polovini drugog seta došlo je do nekoliko spektakularnih poena između dva tenisera. U jednom od tih poena, koji je na kraju odlučio pobednika meča, mladi Španac je privremeno preuzeo inicijativu i pomislio da može da izjednači rezultat. Međutim, Đoković se pokazao kao nepremostiva prepreka i u najvažnijim momentima meča, naterao Alkaraza na grešku i odveo sebe u još jedno finale Završnog mastersa.

Ovaj poen je definitivno bio jedan od najzanimljivijih i najneobičnijih trenutaka na meču, a publika u Torinu ga je ispratila gromoglasnim aplauzom. Ipak, na kraju je pobednik bio samo jedan - Novak Đoković.

 

 


Đoković će u finalu Završnog mastersa igrati protiv pobednika meča između Danila Medvedeva i Endija Mareja. Ovo će biti prilika za srpskog tenisera da osvoji još jednu titulu u svojoj karijeri i potvrdi svoju trenutnu dominaciju na teniskim terenima.

 

 

BONUS VIDEO