NOVAK DOBIO POTRESNU PORUKU! Izraelski ambasador uputio APEL Đokoviću!


IZVOR: Republika - 23.10.2023 | 18:58


Ambasador Izraela Jahel Vilan poslao je potresnu poruku najboljem svetskom teniseru zbog jednog dečaka, koji je kidnapovan tokom napada Hamasa na teritoriju ove zemlje.

Foto: Printscreen
NOVAK DOBIO POTRESNU PORUKU! Izraelski ambasador uputio APEL Đokoviću!

Uz fotografiju dečaka po imenu Ohad na kojoj ovaj mališan drži reket objavljeno je i da je dečak među kidnapovanim Izraelcima koje je Hamas odveo u nepoznatom pravcu 7. oktobra.

Ovog puta, na Tviter nalogu ambasade Izraela u Srbiji osvanula je poruka upućena Novaku Đokoviću. I to vrlo potresna poruka. Tom prilikom, Noleta su zamolili da ovom dečaku čestita rođendan i da podrži bezuslovno oslobađanje talaca koje drži Hamas, među kojima je mnogo nedužne dece.

 

 

– Ovaj izraelski dečak po imenu Ohad je tvoj veliki obožavalac. Veoma voli sport i igra tenis nekoliko puta nedeljno. Nažalost, ne više. Teroristi Hamasa su ga kidnapovali 7. oktobra. Danas mu je 9. rođendan i verovatno je sam u nekoj mračnoj sobi u Gazi. Zamolili bismo te da mu pošalješ čestitku za rođendan i podržiš bezuslovno oslobađanje svih talaca koje drži Hamas, uključujući više od 30 beba i dece – navedeno je u poruci koju su Izraelci uputili Đokoviću.

BONUS VIDEO