KOCKARI PRETE MOJOJ ĆERKI SILOVANJEM JER SU IZGUBILI PAR HILJADA DINARA : Ocu Natalije Stevanović je BOLESNIKA preko glave


IZVOR: Radovan V. Bibić - 17.09.2023 | 13:58


Ovo nije prvi put. Kad dođe iz Meksika sve će prijaviti policiji, vidi se da je pisao naš čovek, kaže Đorđe Kostić.

Foto: Wikipedia, Facebook printscreen/TK Kostić
KOCKARI PRETE MOJOJ ĆERKI SILOVANJEM JER SU IZGUBILI PAR HILJADA DINARA : Ocu Natalije Stevanović je BOLESNIKA preko glave

Moja ćerka više neće da ćuti i trpi uvrede i pretnje bolesnika, ali ih se ne plaši, poručio je za Republiku Đorđe Kostić, otac srpske teniserke Natalija Stevanović. Ona je javno obelodanila gnusne pretnje njoj i njenoj porodici koje je dobila u privatnim porukama na društvenim mrežama posle poraza od Amerikanke Marije Mateas sa 2:0 (6:3, 7:5), pa nije uspela da se plasira u glavni žreb WTA turnira u Gvadalahari. Njoj su, smatra bližni otac, pretili kockari koji su "pali" tiket jer je 198. na svetu izgubila od 350. na WTA listi.

- Natalija i njen suprug su još uvek u Meksiku. Nisam lično pročita poruke, mislim da ni ona nije odmah, već da je njen suprug to prvi video i tako je zaštitio, prvo je pripremio za ono što joj je poručio taj bolesnik. Nama je bolesnika preko glave jer ovo nije prvi put da joj kockari prete, i to silovanjem, i vređaju joj porodicu zato što je izgubila meč. Pa njoj je najteže, a ne tamo nekom kockaru ko je izgubio par hiljada dinara. Pa ona bi pobedom uzela više. Danas svako može da uzme telefon i da piše svašta - rekao je Kostić za naš portal.

Foto: Tanjug/AP

Natalija Stevanović

On je poručio da se nada da oni koji prete neće proći nekažnjeno. Ne samo zbog Natalije, već zbog svih teniserki koje trpe sličnu torturu.

- Nismo puno razgovarali, ali koliko sam shvatio planiraju da slučaj prijave policiji. Vidi se da je naš čovek u pitanju, dakle mogu ga pronaći organi reda. Mora se nešto uraditi iz predostrožnosti kako neki bolesnik slučajno ne bi prešao sa reči na dela - jasan je brižan otac.

Podsetimo, Natalija je dobila gnusne poruke eksplicitne sadržine:

- "Dakle ja ću te naći i naje*ati ti se majke! Naći ću te, silovat ću i razrezati u komade pi*ka ti materina lopovska retardirana". "Je*em li ti mrtvu majku u grobu. Je*em ti poreklo što imaš. Ku*vo jedna". "Da bog da kičmu slomila".

Foto: Instagram printscreen/nadalija

 

Na sve ovo Natalija je ostala smirena.

- Šta bi trebalo da kažem nakon ovoga? Treba da brinem za moj život, samo zato što sam izgubila nakon povrede? Sportisti daju sve najbolje na terenu i ovakve preteće poruke su nešto stvarno ozbiljno! Postavljam ovo po prvi put, zato što sam umorna od dobijanja ovakvih poruka osim kada dobijam mečeve - poručila je srpska teniserka.

Foto: Instagram printscreen/nadalija

 

BONUS VIDEO